4 ayda 2 cm uzama normal mi?

Kim olduğunuzdan dolayı utanmanıza gerek yok. Dalga geçenlere de sessiz kalmayın. Kendinizi arka planda bırakmayın.

Abi en az 1.75 olmak istiyorum
Abi en az 1.75 olmak istiyorum
Büyüdüğümde*

Sırf insanlar senlen dalga geçiyor diye kararlarını değiştirmemelisin. Eğer gerçekten küçük ve dediklerinde doğru isen sana tavsiyem başkalarının dediklerine dalga geçmelerine aldırış etme. Senlen dalga geçenle de arkadaşlık kurmamalısın bence

Ben seninle aynı yaştayım ama 1.52'yim. Ne olacak ki? Basket falan da oynuyorum.

Daha yaşın çok küçük, olma ihtimalin yüksek. Uykuna, beslenmene dikkat et. Spor yap.
Abi birde bir arkadaşım var genetiğindeki herkes 1.65 1.70 boylarinda ama o 1.66 nasıl oluyor bu beslenmesi vs de berbat

Daha yaşın 13. Bol, bol basketbol ya da voleybol oyna.

Abi bir de bir arkadaşım var. Genetiğindeki herkes 1.65 1.70 boylarinda. Ama o 1.66 nasıl oluyor? Beslenmesi vs. de berbat.

Dediğim gibi kendinizi başkalarıyla karşılaştırmanız doğru değil. Siz kendinize bakın. Boş verin başkalarını. Bunları kafaya takıp çocukluğunuzu heba etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…