4 aylık YKS çalışma programı nasıl yapılır?

RepePepe

Decapat
Arkadaşlar selam, 4 ay içerisinde güzel netler yapmak istiyorum.
Gereksiz konulara çalışmak istemiyorum.
0'dan çalışmak istiyorum. Garanti konular çalışmak istiyorum.
Sayısal 170-190k sıralama girsem yeterli oluyor.
Diploma net 68.
Bu nedenle bana çalışma programı yapabilecek var mı?

Arkadaşlar selam, 4 ay içerisinde güzel netler yapmak istiyorum.
Gereksiz konulara çalışmak istemiyorum.
0'dan çalışmak istiyorum. Garanti konular çalışmak istiyorum.
Sayısal 170-190k sıralama girsem yeterli oluyor.
Diploma net 68.
Bu nedenle bana çalışma programı yapabilecek var mı?

Hocam 0sanız çalışma programına ihtiyacınız yok ilk matematiğin temeli olan ilk 12 konuyu oturtmanız lazım günlük yanına da 20 30 paragraf ilk 12 konu için bıyıklı matematik temel atma kampına başlayabilirsiniz şimdi derseniz ilk 12 konudan eleyebileceğim konu var mı? Yok.

Küçük küçük de geometri çöz günde 20-30 soru aralara da ayt kimya biyoloji ezberi sıkıştır. Nokta atışı kitaplar var matematik 20 30 net gibi onlardan alabilirsin.

Araya 20 30 paragraf + dil bilgisi 1 haftada bitiyor zaten 40 dakikalık videolar ve sosyal çalışın.
Bunlara zaten çalışıyorum, paragraf konusunda 7 gündeyim. Çoğu taktikleri öğrendim. Bol bol test çözmeye devam ediyorum ama aynı şeyi matematik hayır. Ama matematik aman aman çok net ihtiyacım yok. 12-15 net yeter.

Bunlara zaten çalışıyorum, paragraf konusunda 7 gündeyim. Çoğu taktikleri öğrendim. Bol bol test çözmeye devam ediyorum ama aynı şeyi matematik hayır. Ama matematik aman aman çok net ihtiyacım yok. 12-15 net yeter.

Hocam paragrafta kamp yapıyorsunuz vaktiniz bir tık çöp olabilir taktikler için evet ama paragraf çözdükçe yükselir.

Daha iyi bir sıralama yapabilirsin ondan diyorum. Ama ne seni memnun edecekse öyle yap reisim. İyi sosyaller iyi çalışmalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı