Ürün fiyat bantlarını bilmiyorum. Bütçem az ise arttırabilirim. 4 bin TL civarında 1 klavye ve 1 mouse önerir misiniz? Klavye koskocaman değil de, minimal olmalı. İkisi de kablolu olmalı. Mouse üzerinde makro tuşu gerekli.
Ürün fiyat bantlarını bilmiyorum. Bütçem az ise arttırabilirim. 4 bin TL civarında 1 klavye ve 1 mouse önerir misiniz? Klavye koskocaman değilde, minimal olmalı. Ikiside kablolu olmalı. Mouse üzerinde makro tuşu gerekli.
Hocam her şekilde tutarım. Bir çok mouse kullandım sorun yaşamadım. 3 tutuş şeklindede rahatım.![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mouse tutuş şeklin nedir?
FPS oyunları oynuyor musunuz?
Hocam çok büyük bu. Bu yüzden minimal yazdım bilek koyma yeri falan güzel ama hem masam küçük hemde pek numpad kullanmıyorum.![]()
SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
mouse bunu tercih edebilirsin VXE R1 Wireless MouseHocam her şekilde tutarım. Bir çok mouse kullandım sorun yaşamadım. 3 tutuş şeklindede rahatım.
FPS türünde oyun oynamıyorum Fortnite gibi oyunlar oynuyorum genelde.
Hocam çok büyük bu. Bu yüzden minimal yazdım bilek koyma yeri falan güzel ama hem masam küçük hemde pek numpad kullanmıyorum.
https://www.hepsiburada.com/steelse...magaza=Se7en+Group&url_src=and-product-detail
Hocam bu mouse güzel midir bakar mısınız? Başka konulardan buldum. Birde unutmuşum yazmayı kusura bakmayın, kulaklık öneriside yapar mısınız? Oda 2 bin civarı falan olursa güzel olur. Zaten kafamda 6 bin TL'lik bir alışveriş vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.