Dostlar merhaba. Yeni bir klavye alacağım bütçem 4K aşmayacak şekilde düşünüyorum.
ajazzturkiye.com
www.gaming.gen.tr
Birkaç seçenek eleyerek bunları düşünüyorum. Ajazz'ın görüntüsü ve kablosuz olması hoşuma gidiyor fakat giriş seviye klavye olduğu çok söyleniyor. Mekanik veya manyetik tercihim yok. Sizin 4K aşmadan önerebileceğiniz başka klavyeler var mıdır? Veya bu attıklarımdan al diyeceğiniz. Her türlü öneriye açığım. Sadece çok renkli olmasın, Custom'lar falan aşırı renkli oluyor. Birde minimum %68 tercihen %75 olabilirse iyi olur.
AK870 Plus 3 Bağlantı Modlu Mekanik Klavye RGB- Avocado Switch
AK870 Plus 3 Bağlantı Modlu Mekanik Klavye RGB- Avocado Switch Özellik Değer / Açıklama Model AJAZZ AK870 Plus Tuş Sayısı 84 tuş Yapı Gasket montaj Knob Metal knob Ekran TFT ekran Plaka Slotlu PC plaka Ses Yalıtımı 5 katmanlı ses yalıtımı Bağlantı Türü Üç modlu (Kablolu + Bluetooth + 2.4 GHz)...
ajazzturkiye.com
MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar
Birkaç seçenek eleyerek bunları düşünüyorum. Ajazz'ın görüntüsü ve kablosuz olması hoşuma gidiyor fakat giriş seviye klavye olduğu çok söyleniyor. Mekanik veya manyetik tercihim yok. Sizin 4K aşmadan önerebileceğiniz başka klavyeler var mıdır? Veya bu attıklarımdan al diyeceğiniz. Her türlü öneriye açığım. Sadece çok renkli olmasın, Custom'lar falan aşırı renkli oluyor. Birde minimum %68 tercihen %75 olabilirse iyi olur.