Ben Atlantis neredeyse fiberini kurduğunda beri abonesiyim. Hala çok taze bir firma o yüzden kusurları var ve bu kusurlar öyle hepsi sabır gösterilecek tarzda değil. Bazen çok uzun kopmalar oluyor ama dediğim gibi bu firma hala oturma aşamasında hala arayış içindeler ve bir şeyler deniyorlar. İşin sonunda TurkNet gibi oturmuş bir firma oluşacak ve fiyat bakımından hala daha iyi. Ben Atlantis 350 TL iken aldım ve taahhüt sayesindede hala 350 TL veriyorum 1000/1000 hıza. Birkaç ay önce 1 ay süren aralıklı olarak kopmalar yaşandı evet tam olarak 1 ay. Ama ben bunların yaşanacağını bile bile geçtim tabii artık böyle aşırı uzun kopmalar olmuyor ama ping gibi sorunlar devam ediyor ve bunu da tamamlamak üzereler. Size asla öneriyorum ya da önermiyorum diyemem ama ben memnunum kopmalar bile olsa. Hiç kimse buralara fiber getirmiyorken adamlar bir anda fiber yokluğuna oturup bu bölgenin her tarafına kuruldu Eğer Atlsntise geçerseniz ve Discord kullanıyorsanız(hatta direkt neredeyse tüm kapananlar) aşırı mutlu olacaksınız anlamışsınızdır ne dediğimi