4 bin TL'ye gecikmesi düşük mouse ve klavye tavsiyesi

• Konuyu başlatan WhyShy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 303

WhyShy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, performans açısından çok düşük gecikme değerleri olan klavye ve mouse almak istiyorum. Kafamda ikisi için de ayrı ayrı 4 bin TL bütçe ayırdım ama siz beni aydınlatır mısınız hangi sensör kalitelidir, hangi klavyenin gecikmesi azdır, tam anlamıyorum. En iyisi diyelim 7-8 bin TL, o kadar biriktiremem ama 5 bin TL ayırabilirim her ikisi için de. Bir de diyelim ki aynı sensörleri kullanıyorlar; biri kablolu, biri kablosuz ya da tutuş şekli falan önemli değil benim için, sadece sensörü iyi olsun, gecikmesi az olsun yeter, klavye de aynı şekilde. Bu konuda çok bilgili değilim, araştırdım ama "bir bunu al, bir diğerini al" dendi, kafam karıştı.

Arkadaşlar, performans açısından çok düşük gecikme değerleri olan klavye ve mouse almak istiyorum. Kafamda ikisi için de ayrı ayrı 4 bin TL bütçe ayırdım ama siz beni aydınlatır mısınız hangi sensör kalitelidir, hangi klavyenin gecikmesi azdır, tam anlamıyorum. En iyisi diyelim 7-8 bin TL, o kadar biriktiremem ama 5 bin TL ayırabilirim her ikisi için de. Bir de diyelim ki aynı sensörleri kullanıyorlar; biri kablolu, biri kablosuz ya da tutuş şekli falan önemli değil benim için, sadece sensörü iyi olsun, gecikmesi az olsun yeter, klavye de aynı şekilde. Bu konuda çok bilgili değilim, araştırdım ama "bir bunu al, bir diğerini al" dendi, kafam karıştı.

Hocam zaten 3-4 bin seviyelerine çıktığınızda , mouse için konuşuyorum, sensör ve mcu arasında uçurum bir fark olmuyor diğer rakipleriyle. Ağırlıktır, tutuş şeklidir, kişisel zevktir böyle şeyler dikkate alınıyor. Siz o yüzden tutuş şeklinizi söyleyin ona göre öneri yapalım. Fingertip kullanıyorsunuzdur, palm öneririz hayatta rahat edemezsiniz.

tutuş şeklimi tam bilmiyorum ama şöyle açıklayayım Ben de şu an viper mini var ve elime biraz küçük geliyor ben elime oturan mouselarla oynamayı seviyorum yani avuç içimin değdiği mouseları seviyorum çok küçük olunca rahat olmuyor. Öneri yapabilir misiniz

-

Palm : Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse

Claw : Lamzu Maya X Wireless Mouse

-

Palm: Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse

Claw: Lamzu Maya X Wireless Mouse

Palm claw diye ayırdım ama ikisini de kullanırsınız istediğinizde.

kendi kullandığım klavye ve mouse bunlar ikisinide önerebilirim. ikisi yaklaşık 3 bin TL civarı ediyor.

Membrane bir klavye ve fosil bir mouse.

-

Palm : Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse

Claw : Lamzu Maya X Wireless Mouse

Palm claw diye ayırdım ama ikisini de kullanırsınız istediğinizde.
Eğer isteklerinize uyuyorsa bunları alın geçin.

adam 4 bin TL bütçe demiş sizin sadece fareler 5 bin lira :) bende bilirim G pro atmayı veya üst düzey klavye atmayı.
Sence olay g pro mu bak bakalım. Ne kadar bütçe olursa olsun ve GPX alınır ne de GPX2.

adam 4 bin TL bütçe demiş sizin sadece fareler 5 bin lira :) bende bilirim G pro atmayı veya üst düzey klavye atmayı.

Dostum öncelikle GPX zaten iyi bir mouse değil. Keşke bize neyin ne olduğunu söylemek yerine önce kendin gidip düzgün bir şekilde yazıyı okusaydın.

Adam 4 bin TL bütçe demiş sizin sadece fareler 5 bin lira :) bendebilirim G PRO atmayı veya üst düzey klavye atmayı.

1762541903814.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı