4 bin TL'ye gecikmesi düşük mouse ve klavye tavsiyesi

• Konuyu başlatan WhyShy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 303

-

Palm : Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse

Claw : Lamzu Maya X Wireless Mouse

Palm claw diye ayırdım ama ikisini de kullanırsınız istediğinizde.

-

Palm : Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse

Claw : Lamzu Maya X Wireless Mouse

Palm claw diye ayırdım ama ikisini de kullanırsınız istediğinizde.
sadece klavye çok bana hitap etmedi

Arkadaşlar, performans açısından çok düşük gecikme değerleri olan klavye ve mouse almak istiyorum. Kafamda ikisi için de ayrı ayrı 4 bin TL bütçe ayırdım ama siz beni aydınlatır mısınız hangi sensör kalitelidir, hangi klavyenin gecikmesi azdır, tam anlamıyorum. En iyisi diyelim 7-8 bin TL, o kadar biriktiremem ama 5 bin TL ayırabilirim her ikisi için de. Bir de diyelim ki aynı sensörleri kullanıyorlar; biri kablolu, biri kablosuz ya da tutuş şekli falan önemli değil benim için, sadece sensörü iyi olsun, gecikmesi az olsun yeter, klavye de aynı şekilde. Bu konuda çok bilgili değilim, araştırdım ama "bir bunu al, bir diğerini al" dendi, kafam karıştı.

Klavye fareye 7-8k vermeye gerek yok bence. Bunlarda işinizi görür, e-sporcu değilseniz. Manyetik switch arıyorsanız klavye olarak, onu bilemem. (klavye tarafında daha iyi tercihler yapılabilir örnek olarak attım.)

Klavye fareye 7-8k vermeye gerek yok bence. Bunlarda işinizi görür, e-sporcu değilseniz. Manyetik switch arıyorsanız klavye olarak, onu bilemem. (klavye tarafında daha iyi tercihler yapılabilir örnek olarak attım.)
e sporcu tribinden değil de bir kere para biriktiriyorum kaliteli bir şey alayım dedim. Manyetik switch almak istersem en ucuz ne kadar olur

Nasıl istersiniz hocam? Renk, boyut, switch ona göre öneri yapalım. Beğendiğiniz ürün illaki buluruz.
num pad olmayanlar biraz daha hosuma gidiyor.

e sporcu tribinden değil de bir kere para biriktiriyorum kaliteli bir şey alayım dedim. Manyetik switch almak istersem en ucuz ne kadar olur
Manyetik switchin bir olayı yok emin ol. Bunu üst düzey manyetik kullanıp mekaniğe geçen biri olarak söylüyorum.

num pad olmayanlar biraz daha hosuma gidiyor.
2000'e de var, 3000'e de var, 4000'e de var. Manyetik switch klavye hakkında bilgim pek yok, forumdakiler daha iyi önerir. Ayrıca çok gereksiz olduğunu duydum.

manyetik olmasına gerek yok o zaman red ya da blue switch fark etmez sadece beni uzun süre üzmesin istiyorum. Şu an kullandıgım klavye dandik bir şey mouse um da attack shark r1 superlight ama beklentimi çok karşılamadı ve arada gecikme oldugunu hissediyorum bazen özellikle fps oyunlarında

manyetik olmasına gerek yok o zaman red ya da blue switch fark etmez sadece beni uzun süre üzmesin istiyorum. Şu an kullandıgım klavye dandik bir şey mouse um da attack shark r1 superlight ama beklentimi çok karşılamadı ve arada gecikme oldugunu hissediyorum bazen özellikle fps oyunlarında
Sizin mouse ve klavye için bütçeniz ayrı ayrı 4K mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı