4K bütçe var. Sizce hangi klavyeyi alayım?
RAZER al tabiki.4K bütçe var. Sizce hangi klavyeyi alayım?
Knk 4k bütçe var bunlar ucuz![]()
XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
silver ve red switch olarak fiyatına göre en iyisi. Cherri MX Switch oldukları için fenalar.![]()
Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata XPG Summoner SUMMONER5A-BKCTR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alternatif olarak Apex Pro 7 Öneririm.
Custom hakkında çok bilgim yok daha iyi mi olur custom almam![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bence bekleyin bu klavye dün 2699 TL idi. Tabi custom veya özel olarak istediğiniz bir switch yoksa diye düşünüyorum.
Yani ben şahsen 2500-3000 TL geçerse custom olması gerektiğini düşünüyorum. Forumda biraz araştırın hocam epey konu ve modeller var. Şahsen ben TR karakter sorunum olmasa custom düşünürdüm.Custom hakkında çok bilgim yok daha iyi mi olur custom almam
Sağol knkmYani ben şahsen 2500-3000 TL geçerse custom olması gerektiğini düşünüyorum. Forumda biraz araştırın hocam epey konu ve modeller var. Şahsen ben TR karakter sorunum olmasa custom düşünürdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.