4 bin TL'ye kadar PDF okumak için tablet önerisi

Yaş kaçtı hocam?
21, Tıp öğrencisiyim 3.sınıf.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef kalemi olmayan cihazlarda böyle harici kalem desteği yok harici kalem alsan da verimli çalışmaz. Aynı yukarıdaki videodaki gibi. Bir de alttaki resimdeki* gibi kalemler var milattan önceki orta segment telefonda bile sorunsuz çalışıyor. Tüm cihazlarda çalışıyor. Onun kanıtı Samsung Tab E videosundadır. Ama pek verim alamazsın. Hatta hiç alamazsın. En iyisi kalemli tablet.
Eki Görüntüle 2101615
* Bahsettiğim resim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da bahsettiğim Tab E videosu.

Teşekkürler hocam TCL Nxtpaper 10s vergi muafiyetine giriyor mu?

TCL Nxtpaper 10S. Bütçe artarsa 2.el S6 Lite.

Kalemli olması gerekiyor.
Bütçeyi 5500'e zorlayabilirim ancak.

Son düzenleme:
21, Tıp öğrencisiyim 3.sınıf.

Teşekkürler hocam TCL Nxtpaper 10s vergi muafiyetine giriyor mu?

Bütçeyi 5500'e zorlayabilirim ancak.
Eğer kalem istemeseydin daha iyi tabletler önerebilirdim ama mecbur TCL Nxtpaper 10s. TCL Nxtpaper 9500 TL'nin altında olduğu için vergiden muaf. Zaten kalemli tablet çeşitleri kısıtlı.

Sadece tablet al bir de tabletin fişini/faturasını. Sakın tabletin ve fişin yanında herhangi bir şey hatta poşet bile alma. Poşeti evden getir. Ama aldıktan sonra tabletin fişini almayı SAKIN unutma.

Sonra aşağıdaki linkteki kişi gibi mağdur olursun.

Aslında 2.el S6 Lite öneririm ama vergi muafiyetine dahil olmadığı için önermiyorum istersen onu al ama vergi indirimi uygulanmayacak.

Eğer kalem istemeseydin daha iyi tabletler önerebilirdim ama mecbur TCL Nxtpaper 10s. TCL Nxtpaper 9500 TL'nin altında olduğu için vergiden muaf. Zaten kalemli tablet çeşitleri kısıtlı.

Sadece tablet al bir de tabletin fişini/faturasını. Sakın tabletin ve fişin yanında herhangi bir şey hatta poşet bile alma. Poşeti evden getir. Ama aldıktan sonra tabletin fişini almayı SAKIN unutma.

Sonra aşağıdaki linkteki kişi gibi mağdur olursun.

Aslında 2.el S6 Lite öneririm ama vergi muafiyetine dahil olmadığı için önermiyorum istersen onu al ama vergi indirimi uygulanmayacak.
Çok teşekkür ederim, 0 olması açısından TCL güzel duruyor. İnternetten alırsam yalnızca tablet adına fatura keseceklerini düşünüyorum. Yine de fiyat karşılaştırması açısından teknoloji mağazalarına göz atarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı