klavye için hangi switchin benim için iyi olduğunu bilmiyorum o yüzden bir şey demeyeceğimKlavye için hangi switch ve hangi boyutu istiyorsunuz?
Mouse için tutuşunuz nedir?
Mousepad hangi yüzey olsun istiyorsunuz?
klavye için hangi switchin benim için iyi olduğunu bilmiyorum o yüzden bir şey demeyeceğim
Klavyede numpad olmak zorunda değil( yön tuşları olmalı)
Mouse için sağ el ve orta-büyük ele sahibim özellikle fps oyunları için bir öneri olursa iyi olur
Mousepad yüzeyi derken ne demek istediğinizi anlayamadım ama şunu diyebilirim
illaki bütün masayı kaplamasına gerek yok sadece mouse için gerekli alan kadar
ve çok büyük olmazsa iyi olur
(çok bilinmedik markalar olmazsa sevinirim)
Klavye için hangi switchin benim için iyi olduğunu bilmiyorum o yüzden bir şey demeyeceğim.
Klavyede numpad olmak zorunda değil( yön tuşları olmalı)
Mouse için sağ el ve orta-büyük ele sahibim özellikle FPS oyunları için bir öneri olursa iyi olur.
Mouse pad yüzeyi derken ne demek istediğinizi anlayamadım ama şunu diyebilirim.
İllaki bütün masayı kaplamasına gerek yok sadece mouse için gerekli alan kadar.
Ve çok büyük olmazsa iyi olur.
(Çok bilinmedik markalar olmazsa sevinirim)
Ben kullanıyorum ama bütçesi varken en azından ultra modeline bakmasını öneririm.Mouse olarak bunu önerebilirim.![]()
Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.729,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam açıklamanız için çok teşekkürler bu konuları pek bilmiyorum cahil sayılırımBaşlıca şöyledir switchler;
Blue: Çok seslidir ama hissiyatı çok güzeldir, çatır çutur bastığınızı hissedersiniz.
Red: Sesi maviye göre çok daha azdır, ancak o basış hissiyatı (tactility) yoktur, dümdüz basarsınız tuşa.
Brown: Sesi aynı red gibidir, basış hissiyatı blue kadar olmasa da vardır, çatır çutur ses çıkartmaz. Yani red ile blue arasında diyebiliriz.
Eki Görüntüle 2262848
Mouse tutuşları bunlardır, hangisine daha çok benziyor tutuşunuz?
Mouse pad olarak yüzey dediğim şeyi açıklayayım;
Speed: Adı üstünde hızlıdır, kaygandır. Eğer iyi bir skateziniz varsa mouse bayağı kayar.
Control: Fareyi daha rahat kontrol etmemizi sağlar, kaygan değildir o kadar.
Hybrid: Daha çok üst düzey mousepadlerde bulunur, Speed-Control karışımı bir şeydir.
Ben kullanıyorum ama bütçesi varken en azından ultra modeline bakmasını öneririm.
Öneriniz için teşekkürler aklımda bulunsun bu güzele benziyorMouse olarak bunu önerebilirim.![]()
Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M800 Pro Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.729,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O bütçede daha iyi bir klavye bulabilirsin.hocam açıklamanız için çok teşekkürler bu konuları pek bilmiyorum cahil sayılırım
Switch olarak Red ve Brown olması benim için çok uygun olur
Mouse tutuşu olarak direk Palm Grip
Mouse pad olarakda
Speed ve Hybrid daha iyi olur gibi duruyor
Öneriniz için teşekkürler aklımda bulunsun bu güzele benziyor
ayrıca bazı arkadaşlarım
https://www.hepsiburada.com/gamepower-suki-mekanik-kirmizi-switch-puding-keycaps-turkce-q-104-tus-usb-gaming-klavye-p-HBCV000052YJRB?magaza=Gençer Gaming
Bu klavyeyi önerdi sizce nasıldır veya daha iyisi var mıdır
(2-2,5bin tlye kadar çıkabilirim klavye için)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.