4 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
4000TL

axalicmne

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 3500-4000TL gibi bir bütçeyle monitör almak istiyorum. Samsung Odyssey G3 almıştım fakat ghosting sorunu olduğunu öğrendiğim için iade edeceğim, ghosting sorunu sanırım her monitörde var o yüzden oynayacağım oyunlarda bu sorunla mümkün olabildiğince az karşılaşarak rahatça oyunumu oynamak istiyorum. 165Hz olursa çok harika olur.

Yetişebilirsen.

Maalesef yetişemedim.

Markaya aldanmayın çoğu bilindik markanın veremediği ölü piksel garantisini ve koşulsuz iade garantisi veriyor 1 ms GtG IPS panel arkadaşım kullanıyor çok memnun.

600 TL fazla.

Ghosting ve ölü piksel gibi sorunlar yaşamam değil mi? Ölü pikselden çok ghosting sorununu yaşamaktan korkuyorum çünkü CS:GO ve RDR2 gibi birçok oyunu rahatlıkta oynamak istiyorum, ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama duyduğuma göre bazı monitörler her sistemde çalışamayabiliyormuş. Sistemimi buraya atmama gerek var mi acaba?

GIGABYTE 23.8" G24F-2 almaya karar verdim, eğer kullanan birisi varsa onda da monitör hakkında bilgi almak çok güzel olur.

Son düzenleme:
GIGABYTE 23.8" G24F-2 almaya karar verdim, eğer kullanan birisi varsa onda da monitör hakkında bilgi almak çok güzel olur.
Forumda en çok tercih edilen monitör. Milli monitör olma yolunda ilerliyor. 4 gün önce kendime, dün arkadaşıma aldırdım. VA panelden sonra ilaç gibi geldi. Forumda bir çok konu ve yorumu var bakmanı tavsiye ederim.

Forumda en çok tercih edilen monitör. Milli monitör olma yolunda ilerliyor. 4 gün önce kendime, dün arkadaşıma aldırdım. VA panelden sonra ilaç gibi geldi. Forumda birçok konu ve yorumu var bakmanı tavsiye ederim.

Çok teşekkürler, çok beğenildiği ve gayet uygun olduğu için alacağım.

Maalesef yetişemedim.

Ghosting ve ölü piksel gibi sorunlar yaşamam değil mi? Ölü pikselden çok ghosting sorununu yaşamaktan korkuyorum çünkü CS:GO ve RDR2 gibi birçok oyunu rahatlıkta oynamak istiyorum, ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama duyduğuma göre bazı monitörler her sistemde çalışamayabiliyormuş. Sistemimi buraya atmama gerek var mi acaba?

Şu anda yine 3.6k fiyatına düşmüş bir bakın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı