4 bölüm düşünüyorum, yardımcı olabilecek var mı?

Uweiz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. YKS sonuçları açıklandı bildiğiniz gibi ve puanım kötü :/ 566k yaptım EA'da %50 burslu birkaç bölüm düşünüyorum. Bunlar arasında

• İç mimarlık ve çevre tasarımı.
  • Grafik tasarım.
  • Yönetim bilişim sistemleri.
  • Havacılık yönetimi.
Var. Sizce bunlardan hangisini okumalıyım veya önerdiğiniz başka bir bölüm var mı? Açıkçası atanacağım bir şey aramıyorum KPSS vs. ile gidebileceğim bir şey de istemiyorum. Saydığım bölümlerde iş imkanları nasıldır maaş durumları nasıldır bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Şu ana kadar araştırmama bakılırsa YBS rehavet görüyor. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.

@utkuyksl0 ( Hocam gördüğüm kadarıyla böyle konularda bilginiz varmış ilgilenebilir misiniz?)

Son düzenleme:
Merhaba umarım hepiniz iyisinizdir. YKS sonuçları açıklandı bildiğiniz gibi ve puanım kötü :/ 566k yaptım EA'da %50 burslu birkaç bölüm düşünüyorum. Bunlar arasında

• Grafik tasarım.
  • Havacılık yönetimi.
Var. Sizce bunlardan hangisini okumalıyım veya önerdiğiniz başka bir bölüm var mı? Açıkçası atanacağım bir şey aramıyorum KPSS vs. ile gidebileceğim bir şey de istemiyorum. Saydığım bölümlerde iş imkanları nasıldır maaş durumları nasıldır bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Şu ana kadar araştırmama bakılırsa YBS rehavet görüyor. Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.

@utkuyksl0 ( Hocam gördüğüm kadarıyla böyle konularda bilginiz varmış ilgilenebilir misiniz?)
En iyi yapabileceğin bölümü seçmen senin için daha iyi hepsini test edebilirsin en iyi olduğunu seçmelisin.

En iyi yapabileceğin bölümü seçmen senin için daha iyi hepsini test edebilirsin en iyi olduğunu seçmelisin.

Hepsini test edebilirsinizden kastınız ne hocam? Bilgisayarla uğraşmayı severim yazılıma da ilgim var şahsen grafik de olabilir çizimim ne kadar kötü olsa da bir şeyler tasarlamayı seviyorum bu yüzden aklım çok karışık ve yani bu meslekden az da olsa kazanmam lazım boşa okumak istemiyorum. 1 sene daha hazırlanma lüksüm yok teşekkürler.

Hepsini test edebilirsinizden kastınız ne hocam? Bilgisayarla uğraşmayı severim yazılıma da ilgim var şahsen grafik de olabilir çizimim ne kadar kötü olsa da bir şeyler tasarlamayı seviyorum bu yüzden aklım çok karışık ve yani bu meslekden az da olsa kazanmam lazım boşa okumak istemiyorum. 1 sene daha hazırlanma lüksüm yok teşekkürler.
Nerede daha iyi olduğunuzu test edin. Bu oyunda main seçmeye benzer.

Nerede daha iyi olduğunuzu test edin. Bu oyunda main seçmeye benzer.

Evet hocam ama bu zor :) çizimim kötü olmasına rağmen grafikde ilerleyedebilriim, el becerim yok ama belki gelişir bunların hepsi olabilri. Ama yani şu anki durumumu değerlendirirsem YBS mantıklı geliyor bana.

• Grafik tasarım.
  • Havacılık yönetimi.

İnşaat sektöründe eğer tanıdığın yoksa İç Mimarlığı elemeni öneririm. Havacılık Yönetimi eğer havacılık alanında iyi bir üniversiteyi tercih edeceksen olabilir. YBS yazılıma ilgin varsa öneririm. Grafik Tasarım hakkında pek bir bilgim yok.

İnşaat sektöründe eğer tanıdığın yoksa iç mimarlığı elemeni öneririm. Havacılık yönetimi eğer havacılık alanında iyi bir üniversiteyi tercih edeceksen olabilir. YBS yazılıma ilgin varsa öneririm. Grafik tasarım hakkında pek bir bilgim yok.

Havacılık yönetimi hakkında pek video izleyip araştırma yapacak vakit bulamadım çalışıyorum çünkü bu yüzden konu açtım net şekilde öğrenebileyim diye 566k ile okumak mantıklı mı bu bölüm mezunu tam olarak ne iş yapıyor ortalama maaş nedir KPSS gibi bir şey var mı bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Havacılık yönetimi hakkında pek video izleyip araştırma yapacak vakit bulamadım çalışıyorum çünkü bu yüzden konu açtım net şekilde öğrenebileyim diye 566k ile okumak mantıklı mı bu bölüm mezunu tam olarak ne iş yapıyor ortalama maaş nedir KPSS gibi bir şey var mı bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Havacılık alanı hakkında pek bir bilgim yok ancak üniversitenin önemli olduğunu duymuştum. Özellikle havacılık sektöründe şirketler ile anlaşmalı olan üniversiteleri öncelik etmek daha mantıklıdır.

YBS bölümü mezunuyum ben sorun varsa sorabilirsin.

Merhaba hocam çok sorum var yanıtlamazsanız anlayışla karşılarım.

1- okuduğunuza pişman mısınız?
2- hangi sene ve hangi üniversite mezunusunuz.
3- iş imkanı var mı şu an çalışıyor musunuz?
4- çalışıyorsanız maaşınız ne kadar ne olarak çalışıyonuz.
5- okuması zor mu neden bu bölümü seçtinz.
6- önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı