tilki.9 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2022
Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo.
Çözüm Aangin 29 Nisan 2022 tilki.9 dedi: Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo. Genişletmek için tıkla... Usta MSConfig'den tiki kaldırıp yeniden başlatıp tekrar bakar mısınız?
tilki.9 dedi: Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo. Genişletmek için tıkla... Usta MSConfig'den tiki kaldırıp yeniden başlatıp tekrar bakar mısınız?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Nisan 2022 #2 CPU-Z ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Nerede 2 çekirdek gözüküyor? CPU-Z Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar. www.technopat.net Bir de BIOS sürümünüz nedir? Artı 0 Eksi
CPU-Z ekran görüntüsü paylaşır mısınız? Nerede 2 çekirdek gözüküyor? CPU-Z Sisteminizin işlemcisi, anakartı ve RAM'i gibi temel bileşenlerinin detaylarını öğrenebileceğiniz faydalı bir araçtır. İşlemcinizi test edip, diğer işlemcilerle karşılaştırma yapma olanağı sağlar. www.technopat.net Bir de BIOS sürümünüz nedir?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.443 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 29 Nisan 2022 #3 İşlemci modeli nedir? Artı 0 Eksi
Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.785 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 29 Nisan 2022 #4 tilki.9 dedi: Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo. Genişletmek için tıkla... 2 Core 4 Thread olabilir mi? Artı 0 Eksi
tilki.9 dedi: Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo. Genişletmek için tıkla... 2 Core 4 Thread olabilir mi?
Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #5 tilki.9 dedi: Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo. Genişletmek için tıkla... Usta MSConfig'den tiki kaldırıp yeniden başlatıp tekrar bakar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
tilki.9 dedi: Usta benim bu işlemci aynısı ama 2 çekirdek gözüküyor. BIOS'u sıfırladım MSConfig'den de baktım 2 gözüküyor ama aygıt yöneticisinde 4 gözüküyor. SW Single Processor ayarı da BIOS'tan bulamadım. Anakartım: G41M combo. Genişletmek için tıkla... Usta MSConfig'den tiki kaldırıp yeniden başlatıp tekrar bakar mısınız?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 29 Nisan 2022 #6 Aangin dedi: Usta MSConfig'den tiki kaldırıp yeniden başlatıp tekrar bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Normalde orayı kurcalamaması lazım ama ShiftDelete gibi bilgisiz yayınlar yüzünden böyle bir algı oluştu. Cahil Instagram hesapları da cabası. Artı 0 Eksi
Aangin dedi: Usta MSConfig'den tiki kaldırıp yeniden başlatıp tekrar bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Normalde orayı kurcalamaması lazım ama ShiftDelete gibi bilgisiz yayınlar yüzünden böyle bir algı oluştu. Cahil Instagram hesapları da cabası.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.547 Çözümler 83 29 Nisan 2022 #7 Recep Baltaş dedi: Normalde orayı kurcalamaması lazım ama ShiftDelete gibi bilgisiz yayınlar yüzünden böyle bir algı oluştu. Cahil Instagram hesapları da cabası. Genişletmek için tıkla... Sistem hızlandırma adı altında yapılan gereksiz videoların katkı payını da unutmamak gerek. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Normalde orayı kurcalamaması lazım ama ShiftDelete gibi bilgisiz yayınlar yüzünden böyle bir algı oluştu. Cahil Instagram hesapları da cabası. Genişletmek için tıkla... Sistem hızlandırma adı altında yapılan gereksiz videoların katkı payını da unutmamak gerek.
KS KS tilki.9 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #8 Olay çözüldü tiki kadlırdıktan sonra. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022 Artı 0 Eksi