4 GB DDR2 sisteme Windows 10 kurulamıyor

Merhaba, benim bilgisayarım Windows 10 olmuyor. DDR2 anakart, 4 GB RAM, HDD. Windows 7 Ultimate formatladım, orijinali Windows Vista.
Teşekkürler.

Kurulmama nedenini RAM kaynakli olmadigini dusunuyorum. Anakartinizin ya da bilgisayarin resmi sayfasinda Windows 10 destegi olup olmadigini kontrol edebilirsiniz. Bizde 4 GB ramli bir laptopa Windows 10 yukledim sorunsuz calisiyor. Tabi diger arkadasin belirttigi gibi bosta bile %50 bellek kullanimi var. Eger sadece internete girmek vs gibi gunluk isler yapilacak ise is gorur bir muddet daha.

Hayır drop olmuyor, arkada Google'da 5 sekme açık, Discord açık ve Norton açık, RAM kullanımı bu kadar:
1596144808434.png

Bende de 4GB RAM var şu an baktım tarayıcı açık halde 2.8 GB kullanıyor. Günlük kullanımda hiç tıkandığını hatırlamam. GTA 5 oynuyorum hatta drop falan yiyorum ama işlemcim de eski onunda etkisi var.

@296822 4 GB DDR2 800 MHz RAM hem dizüstü hem de masaüstünde stok Windows 10'u (2004 sürümü) çalıştırmak için ve günlük kullanım için gayet yeterli. Umarım denemediğin şeyler üzerine tekrar varsayım yapmazsın.

@296822 4 GB DDR2 800 MHz RAM hem dizüstü hem de masaüstünde stok Windows 10'u (2004 sürümü) çalıştırmak için ve günlük kullanım için gayet yeterli. Umarım denemediğin şeyler üzerine tekrar varsayım yapmazsın.
Hocam çalıştırmak için yeterli. Ama stabil ve hızlı kullanabiliyor musun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı