4 GB Dell inspirion N5040 hangi işletim sistemi kurulmalı?

RDJ

Hectopat
Makaleler
24
Yer
İstanbul Eyüpsultan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500
Meslek
Ortaokul Öğrencisi
Eskimiş laptopumu canlandırmak için ona bir 128 GB'lık SSD almaya karar verdim ve laptopumun 4 GB RAM'i var. Ama Windows 10 mu Windows 11 mi kursam karar veremedim. Sizce hangisini kurmam daha mantıklı olur?

Benzer bir jenerasyona ait N5110 modelini kullanmıştım (2011-2017 yılları arasında, tek çekirdekli Windows XP'den sonraki ilk Windows bilgisayarımdı), size önerim Windows 10 LTSC/LTSB olur.

Chrome OS Flex günlük temel işlemler için çok iyi bir seçenek.
Hocam öyle ama ben windowsa alıştığım için işletim sistemimim hep windows üzerinden olsun istiyorum ona göre öneri verirmisiniz hocam

Hocam öyle ama ben Windows'a alıştığım için işletim sistemimim hep Windows üzerinden olsun istiyorum ona göre öneri verir misiniz hocam.

Windows 10 1607 öneririm ama sistem güncel olduğu için driver sorunu yaşayabilirsiniz, sorun yaşarsanız güncel bir Windows 10 kurun ve debloat yaptıktan sonra gereksiz hizmetleri kapatın.

Windows 10 1607 öneririm ama sistem güncel olduğu için driver sorunu yaşayabilirsiniz, sorun yaşarsanız güncel bir Windows 10 kurun ve debloat yaptıktan sonra gereksiz hizmetleri kapatın.
Tamam Hocam teşekkür ederim dediğinizi yapıcam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı