qu4ster
Decapat
Hardware Reserved da 1GB yazıyor onunla alakalı olabilir mi ?Eki Görüntüle 1791479
Buyurun resim ancak sizin dediğiniz gibi değil
Hardware Reserved da 1GB yazıyor onunla alakalı olabilir mi ?Eki Görüntüle 1791479
Buyurun resim ancak sizin dediğiniz gibi değil
O ne oluyor tam olarak?Hardware Reserved da 1GB yazıyor onunla alakalı olabilir mi ?
Bunu yaptım zatenBu konuya bir göz atabilirsin.Çözüldü: 1.1 GB RAM hardware reserved olarak gözüküyor
Bilgisayarıma 8 GB RAM takılı, görev yönetcisinde 6,9 GB kullanılabilir gözüküyor. Ayrıca 1,1 GB RAM hardware reserved olarak gözüküyor. RAM slotlarını değiştim ama bir işe yaramadı. BIOS ve CPUID üzerinde 8 GB RAM'i görebiliyorum ancak Windows tamamını kullanamıyor.www.technopat.net
Hocam tek bulduğum attığım konudaki çözüm. Orada msconfig deki ayarları default hale getirmeniz o da denemiş miydiniz?Bunu yaptım zaten
@qu4ster @ahmet_kıran @Rona
Yapabileceğimiz başka bir şey yok mu? Ben boşu boşuna mı para verdim bu RAM'lere.
Hocam tek bulduğum attığım konudaki çözüm. Orada MSConfig'deki ayarları default hale getirmeniz o da denemiş miydiniz?
Bunu yaptım zaten
@qu4ster @ahmet_kıran @Rona
Yapabileceğimiz başka bir şey yok mu? Ben boşu boşuna mı para verdim bu RAM'lere.
Etkisi olmaz ama sorununu söyleyeyim yanda hardware reserved yazıyor 1GB bir kontrol et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.