4 GB RAM 3 GB gözüküyor

1GB Ram donanıma ayrılmış demek fazla olabilir o benim 16gb ram 67.5 mb ayrılmış
Bekleyin dönüş yapıcağım

Donanıma ayrılmış bellek BIOS'un sistemin düzgün çalışması için RAM'den ayırdığı ayırdığı bir kısımdır.

Sisteminiz bu şekilde bazı mavi ekranlardan kurtulur genelde ekran kartının gücüne göre değişiyor diye biliyorum.

Donanıma ayrılmış bir ram i kullanamazsınız sisteminizin doğru performans vermesi için gerekli ram i sistem ayırıyor.

1GB RAM donanıma ayrılmış demek fazla olabilir o benim 16 GB RAM 67.5 MB ayrılmış.
Bekleyin dönüş yapacağım.

Bekliyorum ve biraz acele edebilirseniz güzel olur.

donanıma ayrılmış bellek BIOS'un sistemin düzgün çalışması için RAM'den ayırdığı ayırdığı bir kısımdır.

Sisteminiz bu şekilde bazı mavi ekranlardan kurtulur genelde ekran kartının gücüne göre değişiyor diye biliyorum.

Donanıma ayrılmış bir RAM'i kullanamazsınız sisteminizin doğru performans vermesi için gerekli RAM'i sistem ayırıyor.

Bunu bir şekilde kapatmanın yolu yok mu diyorsunuz yani?

Ekran kartı 1 GB acaba o yüzden mi şimdi ekran kartını çıkarıp onboard üzerinden görüntü alarak deneyeceğim bakalım 4 GB olacak mı?

Ama isterseniz anakartınız uyumlu ise ve ddr3 ise size ucuz bir ram önerebilirim daha yeni aldım bu ay hikvision marka 8gb cl11 1600mhz yanlış hatırlamıyorsam 250tl isterseniz link bırakabilirim ben 2 tane aldım

Ama isterseniz anakartınız uyumlu ise ve DDR3 ise size ucuz bir RAM önerebilirim daha yeni aldım bu ay Hikvision marka 8 GB CL11 1600MHz yanlış hatırlamıyorsam 250TL isterseniz link bırakabilirim ben 2 tane aldım.

Hocam anakart desteklemiyor ancak yeni bir anakartım var onun sadece RAM'i eksin link bırakır mısınız ona takarım en azından bir işe yarar.

Bekliyorum ve biraz acele edebilirseniz güzel olur.

Bunu bir şekilde kapatmanın yolu yok mu diyorsunuz yani?

Ekran kartı 1 GB acaba o yüzden mi şimdi ekran kartını çıkarıp onboard üzerinden görüntü alarak deneyeceğim bakalım 4 GB olacak mı?

Ama ekran kartından olmayabilir öyle biliyorum

Hocam anakart desteklemiyor ancak yeni bir anakartım var onun sadece RAM'i eksin link bırakır mısınız ona takarım en azından bir işe yarar.

Anakartınızın modeli nedir isterseniz bakayım uyumluluğuna Hikvision 8gb Ddr3 1600mhz 240pin Cl11 1.5v Pc Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
280TL'ymiş

Anakartınızın modeli nedir isterseniz bakayım uyumluluğuna Hikvision 8gb Ddr3 1600mhz 240pin Cl11 1.5v Pc Ram Fiyatı, Yorumları - Trendyol
280TL'ymiş

Şu an ayın 17'sinde aldım diye hatırlıyorum ve gayet güzel çalışıyor bu satıcıdan aldım diğer satıcılar iki katı fiyatına satıyor değerleri doğru bu arada

Deneyeyim olursa/olmazsa bilgilendiririm.
Link verebilir misiniz 🙈

Bir şey diyeceğim aklıma geldi BIOS'ta şöyle bir ayar vardı multi monitör ayarı veya dvmt (tam adını bilmiyorum) diye sanırsam RAM'den bir miktar alıp ekran kartına veriyor o ayar açık mı kontrol edin adını tam hatır

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı