KS KS KrapsV2 Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 67 1 Mayıs 2021 #11 DARKBOX dedi: Ekran kartınız yoksa işlemci RAM'in 1 GBını APU için kullanıyordur. Bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım var. Artı 0 Eksi
DARKBOX dedi: Ekran kartınız yoksa işlemci RAM'in 1 GBını APU için kullanıyordur. Bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım var.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 1 Mayıs 2021 #12 KrapsV2 dedi: Ekran kartım var. Genişletmek için tıkla... 32 kurarsanız sanırım bu sorun düzelir. Artı -2 Eksi
WARTEX Kilopat Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 311 1 Mayıs 2021 #13 Anakart desteğinden önce düşünmemiz gereken APU sistem olup olmadığı bence? Artı 0 Eksi
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #14 WARTEX dedi: Anakart desteğinden önce düşünmemiz gereken APU sistem olup olmadığı bence? Genişletmek için tıkla... APU değil. Artı 0 Eksi
WARTEX dedi: Anakart desteğinden önce düşünmemiz gereken APU sistem olup olmadığı bence? Genişletmek için tıkla... APU değil.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #15 "msconfig > Önyükleme > Gelişmiş seçenekler" sekmesindeki bellek üst sınırını kapatın. Bunu yapabilir misiniz? Bende de vardı, böyle çözülmüştü. Artı 0 Eksi
"msconfig > Önyükleme > Gelişmiş seçenekler" sekmesindeki bellek üst sınırını kapatın. Bunu yapabilir misiniz? Bende de vardı, böyle çözülmüştü.
KS KS KrapsV2 Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 67 1 Mayıs 2021 #16 Ramazan Ö dedi: "MSConfig > Önyükleme > Gelişmiş seçenekler" sekmesindeki bellek üst sınırını kapatın. Bunu yapabilir misiniz? Bende de vardı, böyle çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Ramazan Ö dedi: "MSConfig > Önyükleme > Gelişmiş seçenekler" sekmesindeki bellek üst sınırını kapatın. Bunu yapabilir misiniz? Bende de vardı, böyle çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
yiğit cengiz Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #17 Hocam RAM'in Hz'i düşük olabilir bende 8 GB var ama 6 gozukuyor bundan kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #18 KrapsV2 dedi: Denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarı kayıt ettiğinize emin misiniz? Yanlış anlamayın, bazen gözden kaçabiliyor. Artı 0 Eksi
KrapsV2 dedi: Denedim, olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarı kayıt ettiğinize emin misiniz? Yanlış anlamayın, bazen gözden kaçabiliyor.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 1 Mayıs 2021 #19 Ramazan Ö dedi: Ayarı kayıt ettiğinize emin misiniz? Yanlış anlamayın, bazen gözden kaçabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kaydettikten sonra yeniden başlatın. Başlatmazsanız yeniden başlatıncaya kadar değişiklik olmaz. Artı 0 Eksi
Ramazan Ö dedi: Ayarı kayıt ettiğinize emin misiniz? Yanlış anlamayın, bazen gözden kaçabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kaydettikten sonra yeniden başlatın. Başlatmazsanız yeniden başlatıncaya kadar değişiklik olmaz.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 1 Mayıs 2021 #20 DARKBOX dedi: Kaydettikten sonra yeniden başlatın. Başlatmazsanız yeniden başlatıncaya kadar değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, onu da belirtmem lazımdı. Belirtmeyi unutmuşum. Artı 0 Eksi
DARKBOX dedi: Kaydettikten sonra yeniden başlatın. Başlatmazsanız yeniden başlatıncaya kadar değişiklik olmaz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, onu da belirtmem lazımdı. Belirtmeyi unutmuşum.