Haklısınız hocam, onu da belirtmem lazımdı. Belirtmeyi unutmuşum.![]()
Ayarı kayıt ettiğinize emin misiniz? Yanlış anlamayın, bazen gözden kaçabiliyor.![]()
Ayarı kayıt ediyorum fakat yeniden başlatınca sıfırlanıyor. Başka bir yönetici hesabı açtım yeniden başlattım yine aynı. Güvenli modda da denedim bu arada.
Ayarı kayıt ediyorum fakat yeniden başlatınca sıfırlanıyor. Başka bir yönetici hesabı açtım yeniden başlattım yine aynı. Güvenli modda da denedim bu arada.
Eki Görüntüle 1002092
Şöyle bir seçenek varsa onu seçmiş miydiniz?
Hocam, bu durum RAM'leri okumadığında geçerli değil miydi? Ona benzer şeyler okumuştum sanki, emin değilim ama.RAM'leri silgi ile ailip takmayı dener misiniz?
Tüh be, bu kötü olmuşHocam o seçenek işe yaramıyor, ben denedimKaydete basınca tekrar eski haline dönüyor.
RAM'leri silgi ile ailip takmayı dener misiniz? Olmazsa BIOS pilini çıkartıp takın. Sonra sistemi tekrardan açın.
Formatı deneyeceğim. 32 Bit kurun demiştiniz ama Windows 10 64 Bit kursam sıkıntı olur mu? Bıosu'da güncelledim.
Peki 8.1 kuracağım. Sağ olun bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.