KS KS KrapsV2 Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 67 1 Mayıs 2021 #41 USB bulamadım yarın atarım hocam. Artı 0 Eksi
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 1 Mayıs 2021 #42 KrapsV2 dedi: USB bulamadım yarın atarım hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sadece merak ettim kolay gelsin Artı 0 Eksi
KrapsV2 dedi: USB bulamadım yarın atarım hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sadece merak ettim kolay gelsin
KS KS KrapsV2 Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 67 1 Mayıs 2021 #43 DARKBOX dedi: Tamam hocam sadece merak ettim kolay gelsin Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 1 Mayıs 2021 #44 RAM'i çıkar silgi ile sarı pinlerini sil, olmazsa fanı ve işlemciyi sök ve pinlerine bak yamukluk var mı diye. Artı 0 Eksi
RAM'i çıkar silgi ile sarı pinlerini sil, olmazsa fanı ve işlemciyi sök ve pinlerine bak yamukluk var mı diye.
KS KS KrapsV2 Centipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 67 1 Mayıs 2021 #45 Gokberk_DRY dedi: RAM'i çıkar silgi ile sarı pinlerini sil, olmazsa fanı ve işlemciyi sök ve pinlerine bak yamukluk var mı diye. Genişletmek için tıkla... Ana kartı yeni takdırdım çünkü eskisi 1 hafta önce yandı. Ramler yeni. O yüzden korkuyorum. Bios pilini çıkarıp takacağım ama korkuyorum. Artı 0 Eksi
Gokberk_DRY dedi: RAM'i çıkar silgi ile sarı pinlerini sil, olmazsa fanı ve işlemciyi sök ve pinlerine bak yamukluk var mı diye. Genişletmek için tıkla... Ana kartı yeni takdırdım çünkü eskisi 1 hafta önce yandı. Ramler yeni. O yüzden korkuyorum. Bios pilini çıkarıp takacağım ama korkuyorum.
Gokberk_DRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.975 Makaleler 9 Çözümler 29 Yer Antalya 1 Mayıs 2021 #46 KrapsV2 dedi: Anakartı yeni takdırdım çünkü eskisi 1 hafta önce yandı. RAM'ler yeni. O yüzden korkuyorum. BIOS pilini çıkarıp takacağım ama korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ama bende 2 kez yaşadım 2 kez RAM'in sarı pinlerini silgi ile silerek çözdüm, fakat canınız istemiyorsa yapmayın. Artı 0 Eksi
KrapsV2 dedi: Anakartı yeni takdırdım çünkü eskisi 1 hafta önce yandı. RAM'ler yeni. O yüzden korkuyorum. BIOS pilini çıkarıp takacağım ama korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum ama bende 2 kez yaşadım 2 kez RAM'in sarı pinlerini silgi ile silerek çözdüm, fakat canınız istemiyorsa yapmayın.