4 GB RAM için işletim sistemi önerisi

Windows 8.1 kurmanızı öneririm.

Hocam bilgisayarım cidden çok kötü maddi durumlar nedeniyle yeni bir tane alamıyorum sizce neden Windows 8.1 kurmalıyım? 2019 LTSB veya Windows-7 de performans düşüşü gerçekleşirmi, bana hız lazım.

Hocam bilgisayarım cidden çok kötü maddi durumlar nedeniyle yeni bir tane alamıyorum sizce neden Windows 8.1 kurmalıyım? 2019 LTSB veya Windows-7 de performans düşüşü gerçekleşirmi, bana hız lazım.

HDD varsa Windows 10 önermem Windows 8.1 ya da Linux kurabilirsiniz.

Windows 8.1 hdd'li, düşük ram'li ve işlemcili sistemlerde çok stabil çalışıyor diye duymuştum. Deneyebilirsiniz.

Eğer 7 de kalmak istmeiyorsan kesinlikle 10'a geç 8'e falan geçme pişman olursun.

Windows 10 22H2 AtlasOS playbook kullan derim.

Windows 10 Pro+SSD

Windows 8.1 daha stabil çalışır.

Hocam ciddiyim pek aklıma yattı diyemem biraz daha açıklar mısınız sabit söyleyip geçtiğinizde sıkıntılı bir durummuş gibi geliyor bilgi için teşekkürler peki hangi sürümü kurmalıyım mesela Single laugluge gibi.

Windows 10 Pro+SSD

Param yok.

Tamamdır basit olarak Windows 8.1 kuruyorum fakat bir şey soracağım MBR mi yoks GPT mi uygundur ben daha önce GPT olan HDD'yi MBR'ye çevirerek kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…