4 GB RAM ile 8 GB RAM isteyen oyunu çalıştırma

Yani oynarsınız oynatmaz diye bir şey yok ama düşük FPS almanız olası. Yani drop der durursunuz, map yüklenirken PC kitlenebilir yani oyun durur diğer yerlerin işlenmesibi beklersiniz vs çok fazla bir şey olmaz bunun harici.
 
Ben Dead by Daylight satın aldım. 4 GB RAM'im var oyun minimum 8 GB RAM istiyor Aşırı yüklenmeden dolayı bir şey olur mu?
İşlemcim i5 6500 3.2 GHz.
Ekran Kartım GeForce GT 750 4 GB.

Grafikleri En düşüğe alıp oynarsanız arada bir FPS düşmesi yersiniz eğer Drop dahi yemek istemiyorsanız oyunun çözünürlük ayarlarını drop yemiyecek seviyeye getirmenizi tavsiye ederim.
 
Hepiniz drop yersin FPS aşırı düşük olur diyordunuz; orta ayarlarda 60 FPS oynuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
The Long Dark önerilen sistem gereksinimleri 8 GB RAM istiyordu. Ben 4 GB RAM ile 1080P Ultra'da 50 FPS aldım. Saatlerce oynadım hiç drop yemedim. Belki sen de sorunsuz oynarsın.
 
Ben o oyunu bayağı oynadım 1 sene önce bıraktım ama ben sıkıntısız oynamıştım 4 GB RAM ile hala bazi oyunlari oynanabiliyorum 4 GB RAM ile 8 GB RAM isteyen oyunlari.
 
16 GB Ram ile bazen droplar yiyorum, ve kalabalık yerlerde 30 FPS alıyorum. Sorun yaşatabilir RAM eksikliği. Bu size, FPS düşüklüğü, oyundan verim alamama gibi şeylerle döner.
Ek olarak orta ayarlar demişsin ve 60 FPS demişsin. Gayet iyi...
Ben yüksek ayarlarda ortalama 70 80, o köprü gibi yerlerde 30 FPS'lere düşüyorum. Oyunun optimizasyonu kötü.
 

Geri
Yukarı