4 GB RAM ile R6S'de kaç FPS alırım?

Bende 4 GB RAM ile oynamıştım ama hiç drop yemedim sabit 36-36 FPS alıyordum. Çözünürlük düştükçe RAM kullanımını etkiliyor. Ben 1024X768 çözünürlükte oynadım aynı şekilde oynanabileceğini iddia ediyorum ama grafik ayarları en düşükte iken oyun zevkini etkiler mi bilmem.

Kendimde 4 GB RAM'e sahip bir sistem kullanıyorum oradan biliyorum, CS:GO gibi bir oyunda bile sürekli drop yiyorum RAM'den kaynaklı.

Kendimde 4 GB RAM'e sahip bir sistem kullanıyorum oradan biliyorum, CS:GO gibi bir oyunda bile sürekli drop yiyorum RAM'den kaynaklı.

Drop yemenizin tek sebebi RAM olamaz, 4 GB RAM ile çok oyun oynadım GTA 5 dışında neredeyse hiç drop yemedim. Yani uydurmuyorum bende 3-4 hafta R6S oynadım daha sonra oyun yüklü idi ama yüklü görünmüyordu steamda yeniden yüklemekle uğraşamayacağım için bırakmıştım. Ama hiç drop yemedim sadece en düşük ayarlar en düşük çözünürlükte.

Dostum her şey RAM değil. Bunun işlemcisi, ekran kartı falan var. Eğer bilmiyorsan Windows tuşuna basıp arama yerine çalıştır yaz. Sonra DxDiag yaz ve oradan sistemini paylaş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı