4 GB RAM Kullanılabilir 3.37 GB RAM miktarı

205817

Kilopat
Arkadaşlar elimde iki tane 2 GB RAM 800 MHz ikisi de PC 3.37 olarak görüyor kullanılabilir RAM miktarı diyor. İşlemci Core 2 Duo çift çekirdekli işlemci anakart DDR2 yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar elimde iki tane 2 GB RAM 800 MHz ikisi de PC 3.37 olarak görüyor kullanılabilir RAM miktarı diyor. İşlemci Core 2 Duo çift çekirdekli işlemci anakart DDR2 yardımcı olabilir misiniz?
Gerekli sistemsel yazılımlar Windows falan ram yiyor sana da 3.37 kalıyor bende de 10.5 falan 16GB'nin.

Hocam sizinki normal zaten öyle olması olması gerekiyor.

Gerekli sistemsel yazılımlar Windows falan ram yiyor sana da 3.37 kalıyor bende de 10.5 falan 16GB'nin.
Merak etme normal benim 16 GB RAM 10,3 GB kullanılabilir diyor.
Fakat hocam sizinki anormal o kadar olmaması gerekiyor APU sistem mi kullanıyorsunuz ?

Fakat hocam sizinki anormal o kadar olmaması gerekiyor APU işletim sistemi mi kullanıyorsunuz ?
Hayır, eğer Bilgisayar hakkında kısmını soruyorsanız 15.9 kullanılabilir fakat görev yöneticisinden baktığın zaman baya düşüyor bu miktar.

Nedenini açıklarsanız sevinirim.

Hayır dün 15, 3'tü şimdi görünce şaşırdım bende.

@eren34459 görev yöneticisinde 10,3-10,4 arasında değişiyor.
Evet o normal görev yöneticisinde ki değer ama ayarlar -arama kısmına bilgisayar hakkında yazdığında orda ram 15.9 kullanılabilir diyor bende böyle birinde 15.9 birinde 10.3 işte.

Net cevabı bana mesaj atar mısınız? Ben bu formu sevdim.

Merak etme normal benim 16 GB RAM 10,3 GB kullanılabilir diyor.

Hocam anakarttandan dolayı diyorlar. ASUS'un dandik bir anakartı var MX 1333 o 800 MHz olarak görmüyor, ikisi de 333.

Fakat hocam sizinki anormal o kadar olmaması gerekiyor APU sistem mi kullanıyorsunuz?

Bu herhangi bir Windows kursam da düzelmez mi? Mesela 8 yerine 7 kursam. 64 Bit anakart çünkü en son 7'yi destekliyor acaba düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı