Arkadaşlar elimde iki tane 2 GB RAM 800 MHz ikisi de PC 3.37 olarak görüyor kullanılabilir RAM miktarı diyor. İşlemci Core 2 Duo çift çekirdekli işlemci anakart DDR2 yardımcı olabilir misiniz?
Gerekli sistemsel yazılımlar Windows falan ram yiyor sana da 3.37 kalıyor bende de 10.5 falan 16GB'nin.Arkadaşlar elimde iki tane 2 GB RAM 800 MHz ikisi de PC 3.37 olarak görüyor kullanılabilir RAM miktarı diyor. İşlemci Core 2 Duo çift çekirdekli işlemci anakart DDR2 yardımcı olabilir misiniz?
Normal değil.Merak etme normal benim 16 GB RAM 10,3 GB kullanılabilir diyor.
Hocam sizinki normal zaten öyle olması olması gerekiyor.Arkadaşlar elimde iki tane 2 GB RAM 800 MHz ikisi de PC 3.37 olarak görüyor kullanılabilir RAM miktarı diyor. İşlemci Core 2 Duo çift çekirdekli işlemci anakart DDR2 yardımcı olabilir misiniz?
Gerekli sistemsel yazılımlar Windows falan ram yiyor sana da 3.37 kalıyor bende de 10.5 falan 16GB'nin.
Fakat hocam sizinki anormal o kadar olmaması gerekiyor APU sistem mi kullanıyorsunuz ?Merak etme normal benim 16 GB RAM 10,3 GB kullanılabilir diyor.
Hayır, eğer Bilgisayar hakkında kısmını soruyorsanız 15.9 kullanılabilir fakat görev yöneticisinden baktığın zaman baya düşüyor bu miktar.Hocam sizinki normal zaten öyle olması olması gerekiyor.
Fakat hocam sizinki anormal o kadar olmaması gerekiyor APU işletim sistemi mi kullanıyorsunuz ?
Normal değil.
Hocam sizinki normal zaten öyle olması olması gerekiyor.
Fakat hocam sizinki anormal o kadar olmaması gerekiyor APU işletim sistemi mi kullanıyorsunuz?
Evet o normal görev yöneticisinde ki değer ama ayarlar -arama kısmına bilgisayar hakkında yazdığında orda ram 15.9 kullanılabilir diyor bende böyle birinde 15.9 birinde 10.3 işte.Nedenini açıklarsanız sevinirim.
Hayır dün 15, 3'tü şimdi görünce şaşırdım bende.
@eren34459 görev yöneticisinde 10,3-10,4 arasında değişiyor.
Evet o normal görev yöneticisinde ki değer ama ayarlar -arama kısmına bilgisayar hakkında yazdığında orada RAM 15.9 kullanılabilir diyor bende böyle birinde 15.9 birinde 10.3 işte.
Merak etme normal benim 16 GB RAM 10,3 GB kullanılabilir diyor.
Hocam sizinki normal zaten öyle olması olması gerekiyor.
Fakat hocam sizinki anormal o kadar olmaması gerekiyor APU sistem mi kullanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.