4 GB RAM Sisteme RAM tavsiyesi

Bütçe
200

cetinenes97

Decapat
Arkadaşlar mevcut sistem özelliklerim resimlerdeki gibidir, 4 GB RAM var fakat PUBG, GTA V gibi oyunlarda çok düşük FPS alıyorum bunu düzelteceğini düşünüyorum ekstra bir 4 GB daha RAM eklemek istiyorum, sizce olur mu nasıl olur? Ya da nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım? Bilgisayarımı daha iyi bir hale ufak bir bütçeyle nasıl getirebilirim?

Dosya Ekleri

• dxdiag.png
    dxdiag.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 39
  • dxdiag2.png
    dxdiag2.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 42
  • pc.png
    pc.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg ve gta 5'te 40 50 fps civarı alıyorum takılmadan oynayabilmek istiyorum bu oyunları en düşük özelliklerde oynuyorum, en düşük özelliklerde hiç takılma olmadan oynayabileceğim seviyeye getirsem yeterli olur benim için.

Peki marka model farkeder mi RAM'lerde herhangi bir RAM işimi görür mü nasıl seçebilirim tavsiyen var mıdır?
Format atmam gerekir mi yeni bir RAM eklediğimde yoksa, herhangi bir 8 gb ram alıp takıp devam edeiblir miyim?

Bilgisayarcıya götürüp yaptırayım en mantıklısı belki ekran kartınıda yükseltirim işlemci ile birlikte ana kart falan derken 2 bin liralık olur çıkarım heralde :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı