N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 21 Mayıs 2020 #1 RAM'ım 4 GB acaba RAM oyunlarda yetmeyip harddiske mi yük bindiriyor? Mesela emulatörde kasma ve FPS düşüşleri oluyor sorum bu başka şeyler sormayın.
RAM'ım 4 GB acaba RAM oyunlarda yetmeyip harddiske mi yük bindiriyor? Mesela emulatörde kasma ve FPS düşüşleri oluyor sorum bu başka şeyler sormayın.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2020 #11 Hirok dedi: Hocam 8GB yetmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyuna göre değişir. Artı 0 Eksi
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 21 Mayıs 2020 #12 f3turan dedi: Oynadığınız oyuna göre değişir Genişletmek için tıkla... Hocam hemen nokta koyun, ban yersiniz. Artı 0 Eksi
f3turan dedi: Oynadığınız oyuna göre değişir Genişletmek için tıkla... Hocam hemen nokta koyun, ban yersiniz.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 21 Mayıs 2020 #13 Affansen dedi: Forumda gezmek içinse DDR2 512mb bile yeter. @myswagnotusual Genişletmek için tıkla... Zamanında 1 GB DDR2 bellek olan bir sistem kullanıyordum. 2-3 sekme açınca bilgisayar sapıtıyordu. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Forumda gezmek içinse DDR2 512mb bile yeter. @myswagnotusual Genişletmek için tıkla... Zamanında 1 GB DDR2 bellek olan bir sistem kullanıyordum. 2-3 sekme açınca bilgisayar sapıtıyordu.
SaWquNn Centipat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 31 21 Mayıs 2020 #14 ntrs87 dedi: RAM'ım 4 GB acaba RAM oyunlarda yetmeyip harddiske mi yük bindiriyor? Mesela emulatörde kasma ve FPS düşüşleri oluyor sorum bu başka şeyler sormayın. Bence alıyorken 8 al ben 4 kullanıyordum ilk başta fakat yeterli degil. Aslında 8'de yeterli olmuyor ama kötu olmasından iyidir. Bence alıyorken 8 al. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
ntrs87 dedi: RAM'ım 4 GB acaba RAM oyunlarda yetmeyip harddiske mi yük bindiriyor? Mesela emulatörde kasma ve FPS düşüşleri oluyor sorum bu başka şeyler sormayın. Bence alıyorken 8 al ben 4 kullanıyordum ilk başta fakat yeterli degil. Aslında 8'de yeterli olmuyor ama kötu olmasından iyidir. Bence alıyorken 8 al. Genişletmek için tıkla...
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 21 Mayıs 2020 #15 myswagnotusual dedi: Zamanında 1 GB DDR2 bellek olan bir sistem kullanıyordum. 2-3 sekme açınca bilgisayar sapıtıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ffb direksiyon yapmaya çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda multiplayer gircez. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Zamanında 1 GB DDR2 bellek olan bir sistem kullanıyordum. 2-3 sekme açınca bilgisayar sapıtıyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ffb direksiyon yapmaya çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda multiplayer gircez.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 21 Mayıs 2020 #16 Affansen dedi: Hocam ffb direksiyon yapmaya çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda multiplayer gircez. Genişletmek için tıkla... Bırak Force Feedback'li direksiyonu klavye ile oynasam yeter. Elimde titremeyi versin çok da sıkıntı değil. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Hocam ffb direksiyon yapmaya çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda multiplayer gircez. Genişletmek için tıkla... Bırak Force Feedback'li direksiyonu klavye ile oynasam yeter. Elimde titremeyi versin çok da sıkıntı değil.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 21 Mayıs 2020 #17 myswagnotusual dedi: Bırak Force Feedback'i klavye ile oynasam yeter. Elimde titremeyi versin. Genişletmek için tıkla... Neden ki ? Bende de ekran kartı yok. Akşam serin olunca yüksek ayarlarda 14fps gördüm. Bir deneyiniz. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: Bırak Force Feedback'i klavye ile oynasam yeter. Elimde titremeyi versin. Genişletmek için tıkla... Neden ki ? Bende de ekran kartı yok. Akşam serin olunca yüksek ayarlarda 14fps gördüm. Bir deneyiniz.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 21 Mayıs 2020 #18 Affansen dedi: Neden ki ? Bende de ekran kartı yok. Akşam serin olunca yüksek ayarlarda 14fps gördüm. Bir deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyelim bakalım. Artı 0 Eksi
Affansen dedi: Neden ki ? Bende de ekran kartı yok. Akşam serin olunca yüksek ayarlarda 14fps gördüm. Bir deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Deneyelim bakalım.
KS KS N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 21 Mayıs 2020 #19 myswagnotusual dedi: İnternette gezinmek, forumdaki yazıları okumak vb. işler için 4 GB bellek yeterlidir fakat üst düzey, kaliteli oyun oynamak istiyorsanız kanımca en az 8 GB belleğinizin olması gerekiyor bir de RAM'ler DDR4 olursa bal dök yala. Genişletmek için tıkla... DDR 4 4 GB RAM Çok sağ olun herkese konuma baktığınız için RAM önerisi yapar mısınız? (4 GB)DDR 4 2133 MHz dizüstü RAM. Artı 0 Eksi
myswagnotusual dedi: İnternette gezinmek, forumdaki yazıları okumak vb. işler için 4 GB bellek yeterlidir fakat üst düzey, kaliteli oyun oynamak istiyorsanız kanımca en az 8 GB belleğinizin olması gerekiyor bir de RAM'ler DDR4 olursa bal dök yala. Genişletmek için tıkla... DDR 4 4 GB RAM Çok sağ olun herkese konuma baktığınız için RAM önerisi yapar mısınız? (4 GB)DDR 4 2133 MHz dizüstü RAM.
KovboyBeyDiyeceksiniz Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Pentium 4 İnside Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacılık 5 Haziran 2020 #20 4 gb ddr3 çok iyi gidiyor anlamıyorum gidmez diyenleri. kendim kullanıyorum gayet iyi gidiyor. Artı 0 Eksi