4 GB RAM'de 400 MB kullanılabilir gözüküyor

İki uygulama 1.3 GB harcıyor. Sistem 2 GB harcasa 3.3 GB civarında bir kullanım oluşuyor ve kalan RAM miktarı 700 MB civarında. Gayet normal bir kullanım senaryosu. Chrome yerine Edge kullanmanızı tavsiye ederim.

İki uygulama 1.3 GB harcıyor. Sistem 2 GB harcasa 3.3 GB civarında bir kullanım oluşuyor ve kalan RAM miktarı 700 MB civarında. Gayet normal bir kullanım senaryosu. Chrome yerine Edge kullanmanızı tavsiye ederim.

Opera'yı denedim alışamadım garantisine 3 gün kaldı RAM alacağım 8-4 yapacağım RAM takarsam ne gibi artılar olur.
Alacağım RAM bu bilgisayarıma uygun MHz falan.

1625699786830.png

8+4 yerine aynı özelliklerde 4+4 RAM yaparak dual-channel kullanırsanız daha verimli olur. Microsoft Edge, Chromium tabanlı olduğu için görsel olarak da çok yakınlar ki Chrome mağazasındaki eklentileri vs. kurabilirsiniz.

8+4 yerine aynı özelliklerde 4+4 RAM yaparak Dual-Channel kullanırsanız daha verimli olur. Microsoft Edge, Chromium tabanlı olduğu için görsel olarak da çok yakınlar ki Chrome mağazasındaki eklentileri vs. kurabilirsiniz.

Eğer biraz daha para biriktirisem 8 daha alacağım sanırım sonra SSD almayı düşüniyorum.
8+4 yerine aynı özelliklerde 4+4 RAM yaparak Dual-Channel kullanırsanız daha verimli olur. Microsoft Edge, Chromium tabanlı olduğu için görsel olarak da çok yakınlar ki Chrome mağazasındaki eklentileri vs. kurabilirsiniz.

Benim bilgisayarımdan Edge kaldırmıştım geri nasıl yükleyeceğim Chrome gibi mi?

Eğer biraz daha para biriktirisem 8 daha alacağım sanırım sonra SSD almayı düşüniyorum.

Benim bilgisayarımdan Edge kaldırmıştım geri nasıl yükleyeceğim Chrome gibi mi?
8+8 yerine o bilgisayar için 4+4 daha f/p olur.
Edge'i Microsoft sitesinden indirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı