Babam faturacıdır benim GTA 5 açabilecek kalitedeki PC'mi dızladı onun yerine DDR2 sistemi olan 4 GB RAM'lık PC verdiler bana. 4 yıldır kullandım fakat son zamanlarda çoğu uygulama Windows 7 desteklerini kesti Windows 10'a geçmek zorunda kaldım. Böylece boşta RAM miktarım 3GB'tan 2 GB'a azaldı PC çok donuyor RAM'lar de pahalı optimizasyon yapmak tek çare, Technopat'taki çoğu optimizasyonu denedim fakat hiçbiri tutmadı sınava hazırlanacağım bana optimizasyon için uygulama önerir misiniz?
Babam faturacıdır benim GTA 5 açabilecek kalitedeki PC'mi dızladı onun yerine DDR2 sistemi olan 4 GB RAM'lık PC verdiler bana. 4 yıldır kullandım fakat son zamanlarda çoğu uygulama Windows 7 desteklerini kesti Windows 10'a geçmek zorunda kaldım. Böylece boşta RAM miktarım 3GB'tan 2 GB'a azaldı PC çok donuyor RAM'lar de pahalı optimizasyon yapmak tek çare, Technopat'taki çoğu optimizasyonu denedim fakat hiçbiri tutmadı sınava hazırlanacağım bana optimizasyon için uygulama önerir misiniz?
4 GB RAM varsa düz Windows 10 değil 2016 LTSB kurmalısın. Sonra da güncelleştirmeleri, search ve Defender'ı kapatmalısın. Boşta RAM kullanımı maksimum 1 GB olacaktır.
4 GB RAM varsa düz Windows 10 değil 2016 LTSB kurmalısın. Sonra da güncelleştirmeleri, Search ve Defender'ı kapatmalısın. Boşta RAM kullanımı maksimum 1 GB olacaktır.
Açar. Sonuçta o da Windows 10. Çok az pürüz çıkabiliyor o da Vanguard desteklememesi gibi sorunlar. O da yanılmıyorsam 2019 LTSC yükleyerek çözülebiliyor. 2021 sürümü de var ama hala en iyisi 2016 LTSB. Sadece yükledikten sonra güncellemeleri yapmasını engelle çünkü sistem şişer. Direkt Update'i kapat ve ardından Defender Control ile Defender'ı da kapat. Ayrıca seach de kapalı olmalı. Sonra yağ gibi akacak.
8 GB RAM'lik bilgisayarım en küçük bir şeyde bile bağırıyordu. Görev yöenticisinde Windows 10'un 4 GB RAM kullandığı ortaya çıktı. Normali 1, 5-2 arası olması gerekmez mi? Anormalse de çözümü var mı?