4 GB RAM'li sistemle Windows 10'a geçiş sonrası sistem donuyor

541193

Decapat
Babam faturacıdır benim GTA 5 açabilecek kalitedeki PC'mi dızladı onun yerine DDR2 sistemi olan 4 GB RAM'lık PC verdiler bana. 4 yıldır kullandım fakat son zamanlarda çoğu uygulama Windows 7 desteklerini kesti Windows 10'a geçmek zorunda kaldım. Böylece boşta RAM miktarım 3GB'tan 2 GB'a azaldı PC çok donuyor RAM'lar de pahalı optimizasyon yapmak tek çare, Technopat'taki çoğu optimizasyonu denedim fakat hiçbiri tutmadı sınava hazırlanacağım bana optimizasyon için uygulama önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Babam faturacıdır benim GTA 5 açabilecek kalitedeki PC'mi dızladı onun yerine DDR2 sistemi olan 4 GB RAM'lık PC verdiler bana. 4 yıldır kullandım fakat son zamanlarda çoğu uygulama Windows 7 desteklerini kesti Windows 10'a geçmek zorunda kaldım. Böylece boşta RAM miktarım 3GB'tan 2 GB'a azaldı PC çok donuyor RAM'lar de pahalı optimizasyon yapmak tek çare, Technopat'taki çoğu optimizasyonu denedim fakat hiçbiri tutmadı sınava hazırlanacağım bana optimizasyon için uygulama önerir misiniz?

Herkes Windows sürümündendir demiş ancak bir ihtimal sürücü uyumsuzluğuda olabilir eski kullandığım bilgisayarı 7'den 10'a güncellediğimde aynı sorunu yaşamıştım Metin2 bile donuyordu.

Açar. Sonuçta o da Windows 10. Çok az pürüz çıkabiliyor o da Vanguard desteklememesi gibi sorunlar. O da yanılmıyorsam 2019 LTSC yükleyerek çözülebiliyor. 2021 sürümü de var ama hala en iyisi 2016 LTSB. Sadece yükledikten sonra güncellemeleri yapmasını engelle çünkü sistem şişer. Direkt Update'i kapat ve ardından Defender Control ile Defender'ı da kapat. Ayrıca seach de kapalı olmalı. Sonra yağ gibi akacak.

Tamamdır hocam şu anda kuruyorum 2016 modelini, bu konuda yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı