4 GB RAM'li telefon önerisi

Bütçe
3000

replakerli

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba en fazla 3000 liraya bir telefon almak istiyorum içinde Call of Duty Wild Rift gibi oyunları arada bir oynayacağım. Bu yüzden Android sürümü 10 olması gerek. Hafızası en az 32 GB olmasını istiyorum. Daha çok PC'den anladığımdan pek bulamadım.

Realme 7 idealdir.
Xiaomi yazılım sıkıntılı zaten.
Merhaba en fazla 3000 liraya bir telefon almak istiyorum içinde Call of Duty Wild Rift gibi oyunları arada bir oynayacağım. Bu yüzden Android sürümü 10 olması gerek. Hafızası en az 32 GB olmasını istiyorum. Daha çok PC'den anladığımdan pek bulamadım.
6 GB RAM ve 64 GB depolama.

Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz Oppo Reno 4 lite alınmaya değer bir telefon. Realme 7'den bir tık daha iyi bir işlemciye sahip. Ayrıca ekranı da AMOLED. Oyun oynayacakmışsınız, düşünebilirsiniz. Yoksa da Realme 7 dışında oyun için daha iyisi yok, fiyatı da uygun.
En az 32 GB olmasını istiyorum.
Hocam bütçenize daha çok 6 GB RAM'li, 64 GB hafızalı telefonlar var. Henüz bütçeniz için kriterlerinizi alacağınız kadar kötü değiliz :(

Sar değerini lütfen umursayın oppo önermeyin.
Eskidendi SAR değeri yüksek olan telefonların devamlı yüksek radyasyon yaydığı dönemler. Şimdi ise daha çok şebeke modeminin kalitesine göre şekil alıyor bu değer. Şahsen benim kullandığım cihaz, Galaxy S6 Edge plus, belki de SAR değeri en düşük telefondur. Lakin her telefonun çektiği binaların içinde ben aynı operatör ile hatta ulaşamıyorum. Tek çubuk sinyal zar zor çekiyor. Havasına, durduk yere yayılmıyor bu radyasyon yani. Türkiye gibi her yerde şebekenin stabil olmadığı bir ülkeyi düşünürsek SAR değerini tek kriter alıp yaydığı radyasyondan ötürü telefon almamak hata olur. Çekmiyorsa telefon, amacı ne?

Eskidendi SAR değeri yüksek olan telefonların devamlı yüksek radyasyon yaydığı dönemler. Şimdi ise daha çok şebeke modeminin kalitesine göre şekil alıyor bu değer. Şahsen benim kullandığım cihaz, Galaxy S6 Edge plus, belki de SAR değeri en düşük telefondur. Lakin her telefonun çektiği binaların içinde ben aynı operatör ile hatta ulaşamıyorum. Tek çubuk sinyal zar zor çekiyor. Havasına, durduk yere yayılmıyor bu radyasyon yani. Türkiye gibi her yerde şebekenin stabil olmadığı bir ülkeyi düşünürsek SAR değerini tek kriter alıp yaydığı radyasyondan ötürü telefon almamak hata olur. Çekmiyorsa telefon, amacı ne?
Sar değeri yüksek olursa telefon daha iyi şebeke alır gibi mantık olur mu?

Samsung Galaxy A31.

Sar değeri yüksek olursa telefon daha iyi şebeke alır gibi mantık olur mu?
Her gün okulda yaşadığım bir olay ama daha keskin bir örnek verecek olursam: Geçen gün bir hastanenin zemin katında bulundum. Tanıdığımın telefonu Mate 30 lite'dı. SAR değeri benim telefonumun 5 katı. Türk Telekom onda 5 üzerinden 4 çekerken bende hat yoktu. Siz düşünün. Ortalık yere, kafasına öyle estiği için veya tasarlayanlar buna önem vermediği için değil; kullanılan modemden kaynaklanıyor bu değerin yüksekliği.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı