4 GB VRAM CS:GO için yeter mi?

Yeterli. Fakat 5500XT 4 GB yerine 1650S daha iyi olur. 5500XT 4 GB versiyonu 1650S'den daha kötü. 5500XT'nin 8 GB versiyona paranız yetiyorsa o en iyisi olur.

Ryzen 3 3100 hocam sadece CS:GO için değil de Fortnite PUBG de götürür mü 4 GB VRAM'li ekran kartı 3-4 sene.
İşlemci olarak da 3100 yerine 10100F daha iyi olabilir. 250TL daha ucuza ve daha performanslı.

4 GB VRAM RX 5500 XT alacağım yanında 16 GB RAM var.

Sorum şu 4 GB VRAM bana CS:GO, Fortnite, PUBG gibi oyunlar için yeter mi? 3-4 sene götürür mü?

Full ayarlarda oynama takıntım yok 3-4 sene giderse böyle oyunlar için bana yeter peki gider mi?

CS:GO ve Valorant için işlemci daha önemlidir.
4 GB VRAM rahat yeter ayrıca.

4 GB VRAM RX 5500 XT alacağım yanında 16 GB RAM var.

Sorum şu 4 GB VRAM bana CS:GO, Fortnite, PUBG gibi oyunlar için yeter mi? 3-4 sene götürür mü?

Full ayarlarda oynama takıntım yok 3-4 sene giderse böyle oyunlar için bana yeter peki gider mi?
CS:GO, Fortnite ve PUBG'de yeter ama yeni çıkan oyunlar için şuanda sınırda kalırsınız.

Ve arkadaşlar RAM'in 16 GB olması VRAM için önemli mi? Yani VRAM yetmedikçe oyun boşta kalan rama yüklenmesi VRAM için fayda olur mu? Yoksa 8 GB RAM ve 16 GB RAM aynı mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı