RAM kullanımının %100'e dayanmasından vs. bahsediyor.Hocam araba mı bu boğulsun?
Teşekkürler.Sadece ama sadece Minecraft oynuyorsanız 4 GB RAM yeterlidir.
Yeni bilgisayar alacaksanız 4GB`a tamamlayın, dediğiniz gibi uzun süreli kullanmayacağınız için çok masraf etmek mantıklı değil. Zaten sadece Minecraft oynuyormuşsunuz, yeterli olacaktır.7 32bit.
Okadar yatırım yapmam yazın yeni bilgisayar alacağım.
Yani zorlanıyor lafı öte başından anlama.
Windows 7 32 Bit ile zaten 4 GB kullanabilirsiniz maksimum. Windows 8.1 64 Bit kurup 2 GB slot RAM alıp kullanabilirsiniz. 8.1'in RAM kullanımı 7'ye göre daha iyi.7 32bit.
Okadar yatırım yapmam yazın yeni bilgisayar alacağım.
Yani zorlanıyor lafı öte başından anlama.
Yani bi gelir kaynağım olmadığı için 4 almak beni biraz zorlayacak.Yeni bilgisayar alacaksanız 4GB`a tamamlayın, dediğiniz gibi uzun süreli kullanmayacağınız için çok masraf etmek mantıklı değil.
4`e tamamlayın dedim, 2GB daha alın yani. Uzun süreli kullanırsınız diye 4GB önermiştim. Fakat 32 Bit kullanıyorsunuz, 6GB olsa da 4GB maksimum kullanabilirsiniz.Yani bi gelir kaynağım olmadığı için 4 almak beni biraz zorlayacak.
Format atıveririm sıkıntı yok 30dk lık iş.4`e tamamlayın dedim, 2GB daha alın yani. Uzun süreli kullanırsınız diye 4GB önermiştim. Fakat 32 Bit kullanıyorsunuz 6GB olsa da 4GB maksimum kullanabilirsiniz.
O zaman 2 GB RAM alıp 8.1 64 Bit kurabilirsiniz.Yani bi gelir kaynağım olmadığı için 4 almak beni biraz zorlayacak.
4'e tamamlayın dedim, 2 GB daha alın yani. Uzun süreli kullanırsınız diye 4 GB önermiştim. Fakat 32 Bit kullanıyorsunuz 6 GB olsa da 4 GB maksimum kullanabilirsiniz.
Daha önce 8.1 32 bit kurdum hiç akıcı bir deneyim sunmadı. 7 ile devam edeceğim.O zaman 2 GB RAM alıp 8.1 64 Bit kurabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.