4 gündür büyük tuvalete çıkamadım

Berke Tk

Centipat
4 gün önce bir anda midemde ağrı başladı iştahım gitti kötü hale geldim doktora gittim apandisit şüphesi koydular. Aynı günün akşamına 1 köfte sipariş verip yedim ve dedim iştahım geri geldi. Yine de beni hastanede 1 gün boyunca tuttular, sabahına 2 tost götürdüm ve çıkabilirsin üşütmüşsün dediler ancak şöyle bir sorun var. O günden beri bir sürü şey yiyip içtim hala gelmiyor. Bilemedim şimdi mideyi hallettikte sindirim sistemini mi bozduk acaba? Çiğköfte yedim köfte yedim balık yedim makarna yedim su kola her şeyi içtim yok gelen giden yok.

4 gün önce bir anda midemde ağrı başladı iştahım gitti kötü hale geldim doktora gittim apandisit şüphesi koydular. Aynı günün akşamına 1 köfte sipariş verip yedim ve dedim iştahım geri geldi. Yine de beni hastanede 1 gün boyunca tuttular, sabahına 2 tost götürdüm ve çıkabilirsin üşütmüşsün dediler ancak şöyle bir sorun var. O günden beri bir sürü şey yiyip içtim hala gelmiyor. Bilemedim şimdi mideyi hallettikte sindirim sistemini mi bozduk acaba? Çiğ köfte yedim köfte yedim balık yedim makarna yedim su kola her şeyi içtim yok gelen giden yok.

Yoğurt domates falan sindirim sistemini çalıştıran şeyler ye biraz 4 gün çok uzun bir süre doktora görünmen lazım gibi.

Hayatımda 1 günden fazla olmamıştır yapamadığım çok ekstrem geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı