4 günlük antrenman programı önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 4700mq 3.40ghz
Gt740m 2gb
2x4 1600mhz
Samsung 870 Evo 500gb
Pazartesi salı cuma ve cumartesi salona gidebiliyorum. Bacaklarım büyük olduğu için bacak calismiyorum. Bu program uygun mudur uygunsa kaç set yapılmalı?
Pazartesi: Göğüs.
Salı: Sırt.
Cuma: Ön arka kol.
CMT: Omuz bilek karın.
Ve definasyonda 2400 kalori ile kilo veremediğim için 2000 kalori alacağım görüşleriniz nedir?

Hocam PPL yapmayı düşündünüz mü? Ayrıca bacaklarınızın büyük olması bir bahane değil lütfen bacakta çalışın.

Hocam daha da büyürse pantolon olmayacak artık. PPL hakkında bilgi verebilir misiniz?

Hocam push-pull-leg olarak geçiyor. Yani bir gün push(itme),bir gün pull(çekme),bir günde bacak çalışıyorsunuz. Push hareketleri göğüs ve omuz, pull hareketleri ise biceps ve sırt oluyor öyle yaparsınız. Zaten bacak yapmıyorum diyorsunuz bacak günlerini çıkartın push-pull-push-pull şeklinde 4 gün yaparsınız.

Mantıklı değil. Upper/Lower yapabilirsin. Her bölge haftada 2 çalışmış olur. Yazdığın şekilde sadece 1 çalışıyor. 4 gün PPL de yapılmaz bu arada. Gerçi direkt yapılmaz iyi bir program değil.

Hocam birincisi gayet iyi bir program bu tartışılmaz. İkincisi adam bacak yapmayacağım diyor bacağı aradan çıkartır duruma göre itme çekme ekler bu kadar basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı