4 günlük split programı

Kendi kendinize program yazmayın ve yazdırtmayın lütfen.
Bu konuda uzman insanların yazdığı programları kullanın, program içinde yapamayacağınız hareket varsa alternatiflerini bulup değiştirin.

Split program yapıyorsanız benim tavsiyem her bölgeyi haftada 2 köz dönmeye çalışın. 2 kez göğüs koymuşsunuz bu iyi lakin sırt ve omuz 1 kere az gibi, sırt büyük bir kas grubu olduğu bir kez çalışılmamalı haftalık. Ayrıca omuz programınızı beğenmedim, front raise çokta önemli bir hareket değildir zaten ön omuz her türlü gelişiyor olacak, arka omuz ekleyin yoksa postür bozukluğu yaşarsınız.
Hocam hiç dikkat etmedim haftada 1 gün sırt varmış. Eğer zamanınız kısıtlıysa denildiği gibi dönmeli yapabilirsiniz ya da Full body yapabilirsiniz. 5 güne çıkartabilirseniz iyi, eğer 4 gün gidiyorsanız ben fullbody tavsiye ederim fakat herkesin bünye aynı olmayabiliyor ve yorgunluk olabiliyor. Yani tavsiyem 5 gün gitmeniz 2 gün göğüs 2 gün sırt 1 gün bacaktır.
Hocam bacak hareketlerini çıkarıp sırt eklesem, sırt gününe de omuz eklesem nasıl olur? Haftanın 4 günü gidebiliyorum sadece, dediğiniz gibi fullbody de yapabilirim ama verim düşebilir mi?

Kendi kendinize program yazmayın ve yazdırtmayın lütfen.
Bu konuda uzman insanların yazdığı programları kullanın, program içinde yapamayacağınız hareket varsa alternatiflerini bulup değiştirin.
Lojmanın salonu olduğu için hoca yok, mecbur programı kendim yazmak zorundayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı