4 Kasa fanı ve 1 adet işlemci fanı yeterli midir?

Elsun

Decapat
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
269
Merhabalar, Technopat kullanıcıları 2 ay önce yeni sistem topladım kasam bu bir adet arka tarafında 3 adet en önde fanı var Ryzen 7 2700X fanlı işlemcim ve RX580 4 GB ekran kartım var ama ekran kartım boşta 48-50 derece sizce daha fazla fana gerek var mı varsa nereye takılacak?
 
Msı armor rx 570 kullanıyorum. Ekran kartım boşta 38-40 derecelerde, Kasam cooler master. Keşke biraz daha iyi bir kasa alsaydınız
 
Gayet yeterli, fazla bile. Öndeki bir fanı üst tarafa egzoz fanı olarak yerleştirirseniz bir nebze daha iyi olabilir. Ayrıca ekran kartının belli bir sıcaklığa kadar fanlarının dönmediğini düşünüyorum. İstersen yük altında da test et ya da tam modelini yaz.
 
Benim sistemim de 3 ön bir arka fan mevcut. Bileşenlerim ise Ryzen 5 2600 ve GTX 2060.
Boştayken çok fazla sıcak değil gibi geldi sizin sisteminiz. Oyun oynarken maksimum kaç dereceleri görüyorsunuz?
 
Aynı markanın 9280 olanını kullanmaktayım markanın göndermiş olduğu fanlar bana yetersiz geldiğinden üst kısma iki fan daha ekledim siz de mevcut ise üst kısma izin verdiği kadar fan ekleyebilir veya mevcut fanları değiştirerek daha fazla hava akışı sağlayabilirsiniz.

Fakat unutulmamalı ki kullandığımız kasalar kalitesi ile bilinen kasalar değil elbette mükemmel bir soğutma sağlamayacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı