4. kattan düşen kedi yaşar mı?

alonewolff

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam benim 2 yaşında scottish fold kedim 4. kattan asfalta düştü. Veterinerin dediğine göre iç kanama geçirmiş ve patisi dahil olmak üzere birçok yerinde kırık varmış. Burnundan kan akmış. Size sorum, bu kedi yaşar mı veya yaşarsa kalıcı sakatlık durumu vb. nedir beni aydınlatır mısınız?

İç kanama olduğunda yaşasa bile çok zor bir süreç geçmiş olsun kırıkları alçıya alırlar onlar bir şekilde geçer ama iç kanama biraz zor hocam geçmiş olsun.

Benim su anda yanimda uyuyuyan kedim 5. kattan dustu. Zor bir surec gecirdi ancak su anda yanimda uyuyor. Ayagindaki platinler yeni cikti. Zor bir surec ama atlatilmayacak bir şey degil.

Selam benim 2 yaşında scottish fold kedim 4. kattan asfalta düştü. Veterinerin dediğine göre iç kanama geçirmiş ve patisi dahil olmak üzere birçok yerinde kırık varmış. Burnundan kan akmış. Size sorum, bu kedi yaşar mı veya yaşarsa kalıcı sakatlık durumu vb. nedir beni aydınlatır mısınız?

Arkadaşımın kedisi 4. kattan taş zemine düşmüştü. Yanlış hatırlamıyorsam platin takmışlardı hala yaşıyor.

Tedavi görecek. Paraya kıymak zorundasınız. Ben sizin yerinizde olsam paraları kıyarım. İç kanamayı bilemiyorum ama kırıklar düzelir. Aşılar yapılır. Hayvan iyileşir. Size tercihim, veterinerde kabul ediyorsa veterinerde kalsın hayvan. Evde durması gereksiz.

Öncelikle çok gemiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşir minik dostumuz. Benim de maalesef bir kedim cam balkonun ipine asılıyor, camı açıp oradan düşüyor ve ön ayaklardan arkası felç olacak şekilde kurtuluyor. Ben herhangi bir iç kanama gibi bir durumla karşılaşmadım, birkaç kırık vardı ancak kırıklar, bizim durumumuzda en son düşüneceğimiz noktaydı. Yaklaşık 2 sene oldu, kedim hala felçli bir şekilde hayatına devam ediyor. Bu süreç inanılmaz zor geçti, hayvanı uyut, eziyet olur diyenler oldu. Hiç birisini dinlemedim, Allah'ın verdiği cana kıymak bana düşmez diye düşündüm ve en iyi şartlarda yaşatmaya çalıştım. Hem maddi hem manevi olarak çok yorucu bir dönemdi. Umarım bunların hiçbirisini yaşamadan minik dostumuz eski sağlığına kavuşur. İyileşme sürecinde tutarına bakmadan harcamalar yapmanız, aşıları, kontrolleri aksatmamanız gerekiyor. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Çok daha yüksek yerlerden düşen ve zarar görmeyen kediler görmüştüm ama senin kedi dört ayağı üstüne düşecek kadar şanslı değilmiş demek ki. Veterinere bu soruyu sordun mu?

Nasıl düştüğünü bilmiyorum hocam okuldaydım annem ilgileniyordu.

İç kanama olduğunda yaşasa bile çok zor bir süreç geçmiş olsun kırıkları alçıya alırlar onlar bir şekilde geçer ama iç kanama biraz zor hocam geçmiş olsun.

Sakat kalır mı yani hocam eski haline dönmez mi diyorsunuz?

Benim su anda yanimda uyuyuyan kedim 5. kattan dustu. Zor bir surec gecirdi ancak su anda yanimda uyuyor. Ayagindaki platinler yeni cikti. Zor bir surec ama atlatilmayacak bir şey degil.

Peki şu an eskisi gibi mi hocam fiziksel sıkıntılar vb. var mı?

Arkadaşımın kedisi 4. kattan taş zemine düşmüştü. Yanlış hatırlamıyorsam platin takmışlardı hala yaşıyor.

Fiziksel bir sıkıntısı vb. var mı ve kaç günde tedavi edildi?

Nasıl düştüğünü bilmiyorum hocam okuldaydım annem ilgileniyordu.

Sakat kalır mı yani hocam eski haline dönmez mi diyorsunuz?

Peki şu an eskisi gibi mi hocam fiziksel sıkıntılar vb. var mı?

Fiziksel bir sıkıntısı vb. var mı ve kaç günde tedavi edildi?

Benim kedim düşmedi iyileşebilir kedin fakat biraz zor tek yapabileceğin şey dua etmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı