4. kez mezuna kalmak mantıklı mı?

Büyük ihtimal ertleme probleminiz var zaten her sene sadece 1 dersi bitirseniz sıralamalar bu kadar oynar. Sizin yerinizde olsam ya gerçekten çalışırım ya da uğraşmam.

Hocam 1k alım fena değil herhalde 80 puanla atanıyordur, maaş varken çalışmak daha kolay hiç değilse stres olmuyorsun. Devlette sevmediğin iş diye bir şey yok çünkü kimsenin iş yaptığı yok İnan hangi mesleğe atanırsan atan günde 2 saat çalışacaksın bunun 1 saati zaten göstermelik geri kalan 5-6 saat mesainin bitme zamanını bekleyeceksin yani yandan çalışman kolay

Hocam ben 70 OBP ile neredeyse sıfır temelle bir yılda EA 30 k ya kadar çektim. 3 yıla göre yetersiz bir artış gibi.

Harbiden ilerleme kaydedememiş miyim? Ben iyi ilerdiğimi düşünmüştüm. Çünkü YKS 2023e girmeden bir ay önce teyzemi kaybettim+ deprem süreci var Kayseri'de yaşıyorum ve 1 ayım en kötü çöp oldu. Tek hatam YKS2024'te MSÜ sonrası salmam oldu.

Hocam maalesef 3 yıl için biraz fazla kötü 267k.

3. Mezun bir kişinin TYT netleri en aşağı 75-80 civarı olması lazım. Ki bu söylediğim sayı da en aşağı sayı. 3 Sene zaten sadece ama sadece deneme çözseniz tytniz 85-90 olur. İlerleme 3 yıl için kötü ama yine de bence bu kadar azim etmişken salmayın, çalışmaya devam edin.

Bence koçluk alın onunla birlikte çalışın evde çalışmayın kütüphaneye gidin sıkıntılı süreçten geçtiğiniz için etkisi de olmuştur tabii ki ama benim önerim evden uzak ve bir destek ile çalışma yapmaktır.

Hocam ben 70 OBP ile neredeyse sıfır temelle bir yılda EA 30 k ya kadar çektim. 3 yıla göre yetersiz bir artış gibi.

Hocam eşit ağırlıkta bende çekerdim büyük ihtimalle büyük konuşmak gibi olmasın ama. Her sene psikolojimi derinden etkileyen illaki bir konu oldu.

Senin durumunu en iyi sen bilirsin dediğin gibi kötü olaylar yaşamışsın ve MSÜ sonrası boşlamışsın bu sene benzer sorunlar olmayacağını veya mentalini kaybetmeyeceğini garanti edebilecek misin, çalışırım diyorsan kal ama bilemiyorum diyorsan kalmamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…