4 MB'lık duvar kâğıdı telefonu yavaşlatır mı?

Hareketli bir şey olmadığı icin işlemciyle bir işi yok sistemi etkilemez sadece ekran yüksek çözünürlüğü uygulamak için daha çok pil harcar.
Pixelleri fazla olduğunda her ana ekrana gelmek istediğinde ilk açılışta kasabilir.

Hareketli bir şey olmadığı icin işlemciyle bir işi yok sistemi etkilemez sadece ekran yüksek çözünürlüğü uygulamak için daha çok pil harcar.

Hocam çok pil harcarmı gerçekten.

Ama hocalarım normal bir fotoğraf çektiğimizde bile attığım duvar kâğıdından daha çok pixel ve yer kaplıyor normal bir fotoğraf koymak bile pilmi yiyor o zaman.

Ama hocalarım normal bir fotoğraf çektiğimizde bile attığım duvar kâğıdından daha çok pixel ve yer kaplıyor normal bir fotoğraf koymak bile pilmi yiyor o zaman.

Normal kalitede fotoğraf çekince 3060x4080 3 MB civarı.
Duvar kâğıdı 1080x2408 3 MB civarı sıkıntı çıkarmaz gibi duvar kâğıdı.

Evet hocam mesela tek renk 144p bir duvar kâğıdı prensipte daha az şarj yer ama bu fark çok azdır büyük ihtimal fark etmezsiniz.

Yok hocam bu normal telefon duvar kâğıdı kadar harcar ben 4K ya da hareketli olanlardan bahsettim rahat olun.

Anladım hocam içim rahatladı çok pil yerse sıkıntı olabilir tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı