Geometri nasıl halledilir?

ryzenh2345

Picopat
Daha fazla  
Matematikte 20-25 civarında net yapıyorum fakat geometrinin yüzüne bile bakmıyorum. Geometriye nasıl çalışmalıyım sizce?

Kenan kara veya eyüp b nin kitabını alıp en baştan başlayabilirsiniz. Zaten genel anlamda temeliniz var matematik netiniz yüksek geometriyi 0 kabul ettiğimizde. Yanına 345 soru bankalarını alabilirsiniz isterseniz.

Şunu unutmayın, geometri zaman isteyen bir branş. Bir ay çalıştığınızda netleriniz tavan yapmaz geometri özelinde, bu yüzden sabırla devam edin yolunuza 4-5 ayda çok iyi bir seviyeye gelirsiniz. İkinci kitap olarak da orijinal/isteğe bağlı barış veya eyüp hocanın yeni çıkacak kitabını alabilirsiniz.

Sınava kadar her gün 2 saat ayırsan ancak toparlanır geometriyi keşke yazdan başlasaydın bir tık geç kalmışsın ama yine de iyi seviyeye çıkılabilir. Geometri 1 ay boyunca günde 6 saat çalışıp halledilecek bir alan değil de sürekli şekilde ve uzun süreli çalışmayla halledilebilen bir alan. Sınava 6-7 ay civarı var sıkı çalışırsan halledilir.

Matematikte 20-25 civarında net yapıyorum fakat geometrinin yüzüne bile bakmıyorum. Geometriye nasıl çalışmalıyım sizce?

Haftanın 5 günü günde 2,5 saat ayırırsanız sınavda fullersiniz.

Şu anda geometriden kaç net yapıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı