4 milyon ile çalışmadan yaşanır mı?

Parayı döviz ve değerli madenler olarak "bile" faize yatırsan Türkiye bankasında olduğu sürece 4 milyon TL yavaş yavaş 4 milyondan aşağı değere inecektir. Yiyerek yaşamak daha mantıklı.

Hocam yiyebilecek adam o parayı 1 ayda yer bitirir 1 ay sonra adam ne yapacak =D

Zaten evi olan milyoner artık belki faizle olur oda müslümansan sıkıntı yatırım yapsan patlama ihtimalin var.

Kardeşim onu mu demek istedim? Nerenle okudun yazdığımı? yurt dışında her türlü yaşanır demek istedim ülkenin halini görmüyorsun herhalde seninde okuma problemin var galiba ben anlıyorum seni merak etme.

Elinin altında hazır bir para olunca maalesef her zaman bitiyor isterse 4 değil 400 milyon olsun. Tecrübe ile sabit.
Güzel lüks bir araba çeker canin pat bitti zaten Oyunlarda da böyle oluyor, şunu alayim bunu alayim diyorum bir bakmışım fatura kafam kadar olmuş.

Değerlendirirsen güzelcene yaşanır ama hazır olarak tüketip üstüne koymazsan eğer yetmeyecektir.

Her gün çay simit kombosunu yaparsanız neden olmasın.

Değerlendirirsen güzelcene yaşanır ama hazır olarak tüketip üstüne koymazsan eğer yetmeyecektir.
Zaten tabi ki olay değerlendirmek yazarken onu belirttim. Parayı döndürmek etmek vs gibi.

Sorun zaten nasıl değerlendireceksin bunlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…