Yeni PlayStation 5 aldım ve monitörlere bakıyorum bütçem 10000 TL'yi geçmiyor 4K destekli 4 ms monitör buldum, 1 ms ile arasında çok fark olur mu?
Yeni PlayStation 5 aldım ve monitörlere bakıyorum bütçem 10000 TL'yi geçmiyor 4K destekli 4 ms monitör buldum, 1 ms ile arasında çok fark olur mu?
ps5 için 10000 ms ile 1 ms arasında fark yok. Alabilirsiniz. 1 ms ile 4 ms arasındaki fark zaten 10000000 kat yavaşlatsan bile anlayamayacağın mikro bir fark.Yeni PlayStation 5 aldım ve monitörlere bakıyorum bütçem 10000 TL'yi geçmiyor 4K destekli 4 ms monitör buldum, 1 ms ile arasında çok fark olur mu?
27 inç hali 7800 tl iyiymiş 100 hz 4k panelide iyidir herhalde.
Monitoru atar mısın?
Sizin attığınız konsol için daha zevkli olur hem televizyon zaten televizyon olarak da kullanırsınız.
E
Hocam bu da olabilir ama benim bulduğum inç degeri daha yüksek iki kişi oynarken biraz büyük olsun istiyorum.
Sizin attığınız konsol için daha zevkli olur hem televizyon zaten televizyon olarak da kullanırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.