4 pin güç çıkışı B450M GAMING için yeterli mi?

TheNovm

Decapat
Katılım
24 Aralık 2020
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben sistem toplamaya karar verdim elimdeki 400W PSU ile yürümeyi düşünüyordum fakat karşıma şöyle bir engel çıktı. Ana kartımdaki güç girişi 4x2 yani 8 pın ama benim PSU'daki güç çıkışı 4 pın ve takınca 2 pın boşta kalıyor sorun çıkarır mı yoksa çalışır mı? Cevabı merak ediyorum, yardımcı olacak arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
 
Çalışır ama kullanacağınız işlemci gücü yapacağınız OC anakarta takacağınız fanlar aşırı güç çekme durumunda sorun olabilir.Yoksa ofis pc si gibilerde sorunsuz çalışır.
 
Çalışır ama kullanacağınız işlemci gücü yapacağınız OC anakarta takacağınız fanlar aşırı güç çekme durumunda sorun olabilir. Yoksa ofis PC'si gibilerde sorunsuz çalışır.

Hocam fazladan bir fan yok kasa aynı PSU aynı ekran kartı aynı ve hepsi de hemen hemen aynı gücü çekiyor OC yapmayı düşünmüyorum.
Olmadı çevirici takmayı düşünüyorum.
 
Dediğim gibi montajını yapın kullanın yük altında sorun olursa psu yu mutlaka degistirin dönüştürücüler bana göre sadece göstermelik.
 
O ekran kartı hatası ile ilgili uyarı mesajı güç kaynağı ile ilgili değil.Ekran kartı tam oturmamış da olabilir,pciex slotunu da kontrol edin çatlak veya lehim sorunu olabilir.
 
O ekran kartı hatası ile ilgili uyarı mesajı güç kaynağı ile ilgili değil. Ekran kartı tam oturmamış da olabilir, pciex slotunu da kontrol edin çatlak veya lehim sorunu olabilir.

Hocam sorunu çözdüm lehim sorunu değil, bende APU yok ekran kartı da takmamıştım anakart yeni nesil olduğu için onboard Graphics yok yani ya APU işlemci alacağım ya da ekran kartı takacağım.
 

Geri
Yukarı