Steam 4 saat geçmesine rağmen iade talebine yanıt vermedi

Destek ekibinde bir gevşeme yok. Maalesef destek ekibi çok yoğun bu sıralar. Dolara geçilmeden önce insanlar dikkatlice oyun seçmeye çalışıyorlar. Anlayacağınız tek iade talebinde bulunan siz değilsiniz.

Yoğunluğa göre süre değişir. Bende 2 günden uzun sürdüğü olmuştu.(yaz indirimleri dönemi)

Destek ekibinde bir gevşeme yok. Maalesef destek ekibi çok yoğun bu sıralar. Dolara geçilmeden önce insanlar dikkatlice oyun seçmeye çalışıyorlar. Anlayacağınız tek iade talebinde bulunan siz değilsiniz.
Hocam her saniye insanlar iade talebi oluşturmuyor ki illaki bir boşluk oluyor 4 saat çok uzun bir süre.

Gerekli şartları karşılıyorsan, beklemeye devam et. Bana da olmuştu iadeye 1-2 gün geç cevap vermişlerdi. Yoğun olduğu vakitlerde öyle oluyor.

Hocam 4 saat çok erken değil mi? Ben herhangi bir iade talebinin 1 günden önce tamamlandığına rastlamadım. Hele bir de bankaya istediyseniz parayı bazen haftalarca beklersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…