Çözüldü 4 Saattir Steam'e giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vamiret

Hectopat
Merhabalar. Ben Steam'de şifremi unutmustum cok denedim ve şifremi şansa buldum ama bu hatayı veriyor giriş yapmaya çalışınca " Kısa bir zaman süresinde ağınızda çok fazla başarısız giriş denemesi oldu. Lütfen bekleyin ve daha sonra tekrar deneyin" tamam anladım bekler ama 4 saattir de değildir, yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Merhabalar. Ben Steam'de şifremi unutmustum cok denedim ve şifremi şansa buldum ama bu hatayı veriyor giriş yapmaya çalışınca " Kısa bir zaman süresinde ağınızda çok fazla başarısız giriş denemesi oldu. Lütfen bekleyin ve daha sonra tekrar deneyin" tamam anladım bekler ama 4 saattir de değildir, yardımcı olur musunuz?
Modemi resetleyin.

Maalesef beklemeniz gerekmekte. Valve güvenlik konusunda çok titiz davranır.

Modemi tekrar kapatıp tekrar başlatır mısın? Bazı arkadaşlarda işe yaramış denemekte fayda var eğer IP adresiniz sabit değilse. Buna ek olarak şifremi unuttum seçeneğini kullanarak şifre değiştirirseniz bu uyarıyı atlayabiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam.

Modemi resetleyin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı