4 sloltu anakartta RAM yükseltmesi nasıl yapılır?

pin223

Centipat
Daha fazla  
Anakart
MS-7B22
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.80GHz , 2808 Mhz
Bilgisayarımı 4 yıldır kullanıyorum RAM'ini yükseltmek istiyorum. 4 slotlu olduğu yazıyor 16 GB RAM anladığım kadarıyla her slotta 4 GB RAM var. 2. ve 4. slotlara 8-8 takmam mı daha mantıklı yoksa birine 16 takmam mı, veya birine 16 takarsam kabul ediyor mu, bu konuda fikriniz var mıdır? Anakart ve işlemci bilgim yazıyor teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı 4 yıldır kullanıyorum RAM'ini yükseltmek istiyorum. 4 slotlu olduğu yazıyor 16 GB RAM anladığım kadarıyla her slotta 4 GB RAM var. 2. ve 4. slotlara 8-8 takmam mı daha mantıklı yoksa birine 16 takmam mı, veya birine 16 takarsam kabul ediyor mu, bu konuda fikriniz var mıdır? Anakart ve işlemci bilgim yazıyor teşekkürler.

Hocam size önerim direk bir slota 16 GB takmak değil, 2. Ve 4. slota 8x2 şeklinde takmanız sizin için daha iyi olacaktır. Bu sayede Dual Channel performansı alabilirsiniz.

8+8 yaparsanız yani 8x2 yaparsanız daha iyi olur Dual Channel çalışırlar. Eğer tek 16'lık takarsanız Dual Channel performansı alamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı