4 tane 10 TL'lik Steam kodları nerede satılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elimde 4 tane 10TL'lik Steam kodu var. Bunları nerede satabilirim? Forumda ban yediğim için ilan açamıyorum, ByNoGame'den denedim onaylanmadı satışı yasaktır dediler. Bunları az komisyon ile nerelerde satabilirim?

Letgo üzerinden satabilirsin. Bana saçma gelmişti, alan olmaz diyordum ama 5 saat içerisinde 2 kod satmıştım.

Letgo'da istediğiniz kadar ilan oluşturabilirsiniz. Ürününüzü istediğiniz fiyata satışa koyabilirsiniz. Letgo'da yaptığınız satış için Letgoya komisyon ödemezsiniz. Ürün gönderim maliyeti yoktur.

Letgo'da istediğiniz kadar ilan oluşturabilirsiniz. Ürününüzü istediğiniz fiyata satışa koyabilirsiniz. Letgo'da yaptığınız satış için Letgoya komisyon ödemezsiniz. Ürün gönderim maliyeti yoktur.
Teşekkürler hocam, inceleyeceğim.
Letgo üzerinden satabilirsin. Bana saçma gelmişti, alan olmaz diyordum ama 5 saat içerisinde 2 kod satmıştım.
Hocam ilanınız kurallara uymadığından kaldırıldı dedi. :(

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı