- Makaleler
- 2
4 cihazda da aynı sorun olduğuna göre elektrik hattını kontrol ettir.
işte benim yapamadığım kısım sırf bu yüzden apple'a macbook air olsun pro olsun geçmek çok istedim ama maddi durumdan dolayı bir türlü geçemedim ama şunu anladım ki bana bu kadar zamanı kaybettiren windows ve bu denli stresi yaşatan yine windows artık bir yerde windows'a dair bir şey ve ya yeni bir windows notebook reklamı duyunca sinirlerim bozuluyor Linux kurmayı o kadar isterim ki umarım sorun düzelir.4 cihazda da sıkıntı çıkması biraz bana olasılıksız gibi geliyor, size öyle geliyor olabilir mi ? Windows dışında bir işletim sistemi deneyerek daha rahat anlayabilirsiniz.
işte benim yapamadığım kısma geldik aslında çok düşündüm bana bu kadar stresi yaşatan windows bu kadar zamanımı çalan yine windows çok isterim linux'e geçmeyi hatta macbook air ya da pro almayı bile aklımdan kaç kez geçirdim ama işin birde maddiyat yönü var maalesef bunu karşılayamam bu son şansım ve bulmalıyım çözümü4 cihazda da sıkıntı çıkması biraz bana olasılıksız gibi geliyor, size öyle geliyor olabilir mi ? Windows dışında bir işletim sistemi deneyerek daha rahat anlayabilirsiniz.
tamamdır,8.1 denendi.Windows 10 LTSB veya Windows 8.1 deneyin, hiç olmadı imzamdan ReviOS 1709 U2.1 deneyin (İngilizce ama Türkçe dil paketi yüklenebiliyor)
intel core i5,nvidia geforce 920m,8gbram win10 64 bit 256gb ssd tüm sistem ve donanımların sürücüleri güncel@windows10hata, şimdi kullandığın cihazın bütün özelliklerini yazabilir misin ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.