4 tane öneri

Bu önerilerden hangileri yapılabilir?

• Oy verenlerin toplamı
    40
Mesela şu an oluşturacağım 3 tane konu var ama bekleme süresi yüzünden hangisini, nasıl bir sırayla açacağıma kafa yoruyorum.
@Emre C hocam, şu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
@Recep Baltaş hocam, aktifmişsiniz. Şu son kısım hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Kategori engelleme gelse mükemmel olur.

Böyle bir şeyin gelmesi insanların sürekli tek bir kategoride sıkışıp kalmasına neden olur fakat CSS kodlarıyla oynadıktan sonra yapılamayacak iş değil

Emin olun öyle bir sistem gelse her saat 3 moderatörün aktif denetimde bulunması gerekir. Biraz da olaya bu yanından bakalım değil mi?

Böyle bir şeyin gelmesi insanların sürekli tek bir kategoride sıkışıp kalmasına neden olur fakat CSS kodlarıyla oynadıktan sonra yapılamayacak iş değil
Bunun zaten eklentisi vardı sanırım.

Emin olun öyle bir sistem gelse her saat 3 moderatörün aktif denetimde bulunması gerekir. Biraz da olaya bu yanından bakalım değil mi?
Hocam, cidden haklısınız ama şunu paylaşmak için 1 saat beklemek bana ağır geliyor. Sadece beni etkileyen bir durumsa değişikliğe gidilmesine gerek yok madem

Hocam, cidden haklısınız ama şunu paylaşmak için 1 saat beklemek bana ağır geliyor. Sadece beni etkileyen bir durumsa değişikliğe gidilmesine gerek yok madem

Her gün her an konu açan yok bu arada. Sürekli konu açmak isteyen nadir kişilerdensiniz. Ayrıca şu haline bile zor yetişiyorsam bu sürenin kalkmasıyla neler olur hayal bile edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…