4 tane öneri

Bu önerilerden hangileri yapılabilir?

• Oy verenlerin toplamı
    40
Mesela şu an oluşturacağım 3 tane konu var ama bekleme süresi yüzünden hangisini, nasıl bir sırayla açacağıma kafa yoruyorum.
3. Önerimi @Lord Raiden yönetime iletmişti aslında. Biraz daha detaylandırayım.
Yurt Dışı Fırsatları
Bu iki bölümde konu onayı beklemek olmasın. Fırsatlar kaçabiliyor çünkü. Zaten bu bölümlere açılan konular genelde kısa oluyor. Ne kadar hata yapılabilir ki? Uzun yazanlar da genelde Sosyal üzerinde belli bir süre geçirmiş olup ürün hakkında bilgi verenler oluyor ve gördüğüm kadarıyla kurallara uygun konular oluyor genelde. Eğer bir yanlışlık varsa rapor atılıp düzenlenmesinin, sebebini açıkladığım üzere moderatörleri pek de yoracağını düşünmüyorum açıkçası. Belli bir saate kadar aktif olanlar olsa bile her an aktif mod olmayabiliyor. Bu özellik gün içinde de lazım olduğu gibi, geceleri de önemli olabiliyor.

4. Önerim ise konu açma süresi hakkında. 1 saat sizce de çok değil mi? Spam konu sebebi öne sürülüyor ama neyin spamı yapılacak? Yeni üyeler konu açtığını bilmeyip 1-2 tane konu açar en fazla ki bu biraz düşük ihtimal. Her insan her an müsait olamaz, kısa süre içinde 2 tane sorun yasadiysa veyahut bir indirim konusu vb. konu açtıktan sonra başka konu için 1 saat beklemesi hiç de mantıklı gelmiyor. 1 tane konu üzerinden gram alakasız başka bir sorunu hakkında soru soramayacağına göre yeni konu açması gerekiyor. Olacaksa bari 15 - 30 dakika arasında bir şey olsun.
@Emre C hocam, şu ikisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
@Recep Baltaş hocam, aktifmişsiniz. Şu son kısım hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Kategori engelleme gelse mükemmel olur.

Böyle bir şeyin gelmesi insanların sürekli tek bir kategoride sıkışıp kalmasına neden olur fakat CSS kodlarıyla oynadıktan sonra yapılamayacak iş değil 🙃

Ben normal bir konuyu ortalama 10-20 dakika civarında oluşturuyorum. Yavaş, dikkatli ve telefondan yazdığımı da belirteyim. Yerine göre azalıp çoğalabiliyor. Bu durumda olan tek kişi ben değilimdir diye düşünüyorum.
Bir olayı aradım. Bir öneriden sonra rapor veya mesaj yazma süresini düşürmüşlerdi sanırım. Basit bir ayarı olduğunu düşündüğümden ötürü denenebilirliği var gibi geldi bana.

Emin olun öyle bir sistem gelse her saat 3 moderatörün aktif denetimde bulunması gerekir. Biraz da olaya bu yanından bakalım değil mi? :)

Böyle bir şeyin gelmesi insanların sürekli tek bir kategoride sıkışıp kalmasına neden olur fakat CSS kodlarıyla oynadıktan sonra yapılamayacak iş değil 🙃
Bunun zaten eklentisi vardı sanırım.

Emin olun öyle bir sistem gelse her saat 3 moderatörün aktif denetimde bulunması gerekir. Biraz da olaya bu yanından bakalım değil mi? :)
Hocam, cidden haklısınız ama şunu paylaşmak için 1 saat beklemek bana ağır geliyor. Sadece beni etkileyen bir durumsa değişikliğe gidilmesine gerek yok madem :)

Hocam, cidden haklısınız ama şunu paylaşmak için 1 saat beklemek bana ağır geliyor. Sadece beni etkileyen bir durumsa değişikliğe gidilmesine gerek yok madem :)

Her gün her an konu açan yok bu arada. Sürekli konu açmak isteyen nadir kişilerdensiniz. Ayrıca şu haline bile zor yetişiyorsam bu sürenin kalkmasıyla neler olur hayal bile edemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı